Skip to main content

Kausikortti 2020

HIFK:n kausikortit tulevat myyntiin 25.11. osoitteessa lippu.fi. Tällä kaudella pääkatsomon ja pohjoispäädyn (Klackenin) lisäksi avataan mahdollisesti myös Itäkatsomo (lue osio ”Itäkatsomohaaste”). Tämän lisäksi pääkatsomon keskellä olevat katsomot muutetaan Premium-katsomoiksi. Kerromme kaikista näistä uutuuksista sekä kausikorteista tässä viestissä. Kaikki tieto löytyy myös sivulla hifkfotboll.fi/kausikortit.

Hinnat, jotka näkyvät tässa viestissä ovat voimassa 31.12.2019 asti, jonka jälkeen kaikkiin hintoihin lisätään +50 €. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kausikorttiin kuuluu HIFK:n kotiottelut Veikkausliigan runko- ja loppusarjassa kaudella 2020. HIFK pelaa kaudella 2020 kotiottelunsa Veikkausliigassa Telia 5G-Areenalla.

Pohjakartta ja hinnat

Klacken 100 €

Itäkatsomo 150 € *

Pääkatsomo 200 €

Pääkatsomo Premium 250 €

Röda Lounge (VIP) 750€**

* Itäkatsomo avataan kausikorttiasiakkaille ainoastaan mikäli katsomoon on myyty vähintään 300 kausikorttia tammikuun loppuun menneessä.
** Röda Loungen 30 ensimmäistä tilaaja saavat korttinsa hintaan 750 €,loput Röda Lounge kausikortit maksavat 850 €. Paikkoja rajoitetusti.

Itäkatsomohaaste

Itäkatsomon avaaminen HIFK:n kotiotteluissa on usein keskustelua herättävä aihe. Monet kaipaavat paikkaa auringossa. Todellisuus on kuitenkin se, että se on kustannuskysymys – paikalle pitää saada n. 300 henkilöä. Joten tehtiin kompromissi – jos myydään 300 kausikorttia Itäkatsomoon, pidetään se auki koko kauden läpi – myös kausikorttilaisille. Tämän haasteen deadlineksi on asetettu tammikuun 31. Eli ei muuta kuin tilaamaan kausikortti Itäkatsomoon!

No mutta, mitä jos sinne ei myydä 300 paikkaa?
Mikäli Itäkatsomoon ei ole myyty 31.1.2020 mennessä 300 kausikorttia, ottaa HIFK sähköpostitse yhteyttä jokaiseen asiakkaaseen, joka on siihen mennessä Itäkatsomoon ostanut kausarin. Heille tullaan antamaan kaksi vaihtoehtoa. Joko he voivat siirtää kausikorttinsa Pääkatsomoon, ilman erillistä maksua (Premium paikoille siirtymisestä veloitetaan 50€). Toinen vaihtoehto on että paikat siirretään IFK Klackeniin. Tässä tapauksessa seura ei korvaa rahallista eroa, mutta antaa kolme (3) voucheria IFK Klackeniin. Nämä voucherit voi käydä vaihtamassa ottelulipuiksi valitsemansa HIFK:n kotiottelun yhteydessä HIFK:n noutoluukulta.

Ostamalla kausikortin Itäkatsomoon hyväksyt yllä olevat ehdot.

Premium-kausikortit

Kaudella 2020 pääkatsomon keskimmäiset osat, eli katsomot 104-109 (poislukien rivit 1-4), muutetaan Premium-hintaluokaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat 50€ kalliimpia kuin kausikortit pääkatsomon reunoilla.

Röda Lounge (VIP)

Röda Lounge -kausikortti on lite finare, lite bättre. Mutta sun ei tarvitse olla mikään dirika* jotta saisit ostaa kausikortin VIP-tiloihin. Riittää , että haluat ottaa kaiken irti ottelukokemuksesta, hyvän ruoan ja juoman kanssa. Ennen jokaista ottelua edustusjoukkueen edustaja tulee paikalle kertomaan matsista. Paikkasi löytyy tottakai Premium-katsomosta, eli heti kun astelet katsomon puolelle VIP-tilasta. Tsekkaa kaikki edut alhaalla olevasta taulukosta. Tiesithän, että voit tilata VIP-kausarit myös osamaksulla?