Skip to main content

Säsongskort 2020

HIFK Fotbolls säsongskort för säsongen 2020 kommer till salu måndagen den 25:te november på lippu.fi. Till denna säsong kan man utöver de två vanliga läktarna, norra läktaren (Klacken) och huvudläktaren, även köpa biljetter till Östra läktaren. Dock gäller vissa speciella villkor för detta – nämligen att det säljs minst 300 säsongskort till Östra före februari 2020 (du kan läsa mera om detta på hifkfotboll.fi/kausikortit). Huvudläktarens mellersta läktardelar (dvs. läktarna 104-109, med undantag raderna 1-4) kommer även ändras till Premium-läktare som kostar 50€ mer än platserna på huvudläktarnas kanter. Du kan läsa mer om dettta på hifkfotboll.fi/sv/sasongskort

Samtliga priser som visas i detta email är giltiga fram till 31.12.2019. Efter detta stiger prisen med 50 €. Alla priser är inkl. moms.

Säsongskortet ger inträde till HIFK:s hemmamatcher i Veikkausliigas grund- och slutserie. Eventuella matcher i EL-slutserien ingår ej.

Arenakarta och priser

Klacken 100 €

Östra läktaren 150 € *

Huvudläktaren 200 €

Huvudläktaren Premium 250 €

Röda Lounge (VIP) 750€**

* Östra läktaren öppnas hålls öppen för säsongskort endast ifall det sålts minst 300 kort vid slutet av januari.
** 30 första 750€. Därefter 850€. Begränsat antal platser.

Säsongskort till Östra läktaren?

Huruvida Östra läktaren öppnas eller hålls stängs är ett ämne som skapar debatt. Många längtar efter en plats i solen. Verkligheten är dock det, att det är en fråga om lönsamhet. För att det skall vara lönsamt krävs det ungefär 300 pers på Östra. Så vi bestämde oss för att göra en kompromiss! Ifall vi säljer 300 kort till Östra läktaren, håller vi den öppen hela säsongen – även för säsongskort alltså. Som deadline för detta försök (eller utmaning) har vi lagt den 31:sta januari 2020.

Vad om det inte säljs 300 kort i tid?

Ifall det inte sålts 300 kort vid 31.1.2020, kommer HIFK kontakta alla de som hunnit köpa kort till Östra läktaren per epost och erbjuda dem två alternativ. Det första alternativet är att flytta till huvudläktaren, utan extra kostnad (Huvudläktarens Premium platser kostar dock 50€ extra). Det andra alternativet är att flytta till Klacken. I detta fall får man även tre (3) st. vouchers till Klacken, som man byta mot matchbiljetter (inför valfri match) vid HIFK:s norra biljettlucka.

Ifall du köper ett säsongskort till Östra läktaren godkänner du dessa villkor.

Premium-läktare

Säsongen 2020 kommer kort till huvudläktarnas mellersta delar (läktarna 104-109, med undantag raderna 1-4), klassificeras som Premium-säsongskort. Detta betyder att de är 50 € dyrare än de kort till läktarna på huvudläktarnas kanter.

Röda Lounge (VIP)

Ett Röda Lounge VIP-säsongskort är kort sagt lite finare och lite bättre. Men du behöver inte vara en dirika för att köpa ett säsongskort till VIP-området. Det räcker att du vill maximera din matchupplevelse tillsammans med god mat och lite dricka. Före varje match så kommer en representant från representationslaget och berättar om matchen. Dina sittplatser hittar du givetvist från en Premium-läktare. Du kan kolla alla kortets förmåner noggrannare från tabellen nedanför. Du vet väl att du även kan köpa ett VIP-säsongskort på delbetalning?