Skip to main content

Respect-otteluiden yhteydessä seurat antavat tunnustusta yhteisönsä jäsenille, jotka saattavat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta ovat erittäin tärkeitä koko seurayhteisön kannalta. HIFK:n Respect-ottelun yhteydessä 8.5. seura palkitsi joukkueen lääkärin, Aapo Haaviston.

Haavisto, joka on toiminut 10 vuotta HIFK:ssa edustusjoukkueen ja seuran lääkärinä vapaaehtoispohjalla, lahjoittaa palkintoon kuuluvan 500 euroa stipendin muodossa HIFK:n uusien tyttöjoukkueiden toiminnalle.

HIFK:n uudet tyttöjoukkueet koostuvat 2012/2013 ja 2014/2015 syntyneistä nuorista jalkapalloilijoista, jotka etsivät juuri uusia pelaajia joukkueille.

Innokkaat futaajat voivat ilmoittautua tästä.

Valmentajia haetaan edelleen 09-11 syntyneille tytöille.

Meille on tärkeää, että olet valmis sitoutumaan seuraan ja joukkueeseen, ja sinulla on valmentamisen lisäksi halua olla mukana kehittämässä tyttöjalkapalloilua seurassa. Ruotsin kielen taito on plussaa, mutta ei pakollinen.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit olla HIFK:n tyttöjoukkueen valmentaja, laita vapaamuotoinen kertomus itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen