Skip to main content

HIFK Fotboll Ab tiedottaa palkanneensa Kimmo Kokkosen seuran uudeksi myyntipäälliköksi. Kokkonen aloitti tehtävässään lokakuun puolivälissä.

Kokkonen on ollut pitkään Stadiumin palveluksessa, ja tulee HIFK:ssa pääasiassa vastaamaan asiakaskumppanuuksista ja yhteistyösopimusten tekemisestä. 45-vuotias myyntipäällikkö kertoo olevansa innoissaan uudesta tehtävästään IFK:ssa.

– Olen ollut töissä Stadiumilla siitä saakka kun ketju aloitti Suomessa. Urheilumaailma on minulle sitä kautta tuttua, ja lisäksi olen seurannut IFK:ta aikaisemmin etenkin jääkiekon puolella. Lasten futisharrastuksen kautta on myös jalkapallo lajina ollut läsnä arjessani jo pitkään. Uudessa työssäni haluan olla mukana kehittämässä IFK:ta laajalla rintamalla. Haluan pitää huolen siitä, että jokainen meidän ottelutapahtumaan tuleva, oli hän sitten yritysvieras tai kannattaja, viihtyy matsissa ja haluaa tulla meidän peleihin uudelleen. Minut on otettu hyvin vastaan uuteen työyhteisöön viime viikon aikana, ja olen erittäin tyytyväinen siihen, että saan mahdollisuuden tehdä töitä HIFK:ssa, Kokkonen kertoo.

– Meillä oli kymmeniä hakijoita tähän myyntitehtävään. Olen erittäin iloinen kaikista hakijoista. Olen myös erittäin tyytyväinen siitä, että saimme henkilön jolla on vankka kokemus suomalaisesta urheilu- ja sponsorimaailmasta taloon. Kimmosta saamme IFK:n arvoja ymmärtävän, asiakas- ja palvelukeskeisen henkilön, jolla on hyvä asenne työhön, kommentoi HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret.