Skip to main content

Treenaa Tähtien Kanssa on erityisvalmennusta tavoitteellisille junioripelaajille. Valmentajiksi olemme saaneet kivikovan kolmikon HIFK:n edustusjoukkueesta. Maalivahdeista vastaa Arnold Origi ja kenttäpelaajista Hannu Patronen sekä Jukka Halme.

Toiminta on tarkoitettu 2004-2012 -syntyneille nuorille, jotka etsivät tehokasta lisäharjoitusta oman kehityksen edesauttamiseen. Osallistujista muodostetaan kaksi pienryhmää, jolla varmistamme, että jokainen nuori saa yksilöllistä valmennusta. Osallistuakseen valmennustoimintaan, sinun ei tarvitse olla HIFK:n organisaatiosta, joten muiden seurojen pelaajat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan!

Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa, niin arkena, kuin viikonloppunakin ja toiminta aloitetaan viikolla 37. Harjoitusten ohella nuoret saavat mukaansa harjoitusohjelman, jonka avulla he voivat oma-aloitteisesti treenata myös vapaa-ajalla.
Ensimmäinen tehoharjoitusjakso alkaa viikolla 37 ja jatkuu viikolle 41, pois lukien viikkoa 39, joka on omatoiminen harjoitusviikko.
Tarkat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin, kun Veikkausliigan loppusarjan otteluohjelma selviää.
Ensimmäisen tehoharjoitusjakson hinta on 120€ / pelaaja, sitoutuvat ilmoittautumiset tulee laittaa viimeistään 8.9 mennessä osoitteeseen:

Paikkoja harjoitusjaksolle on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan ajoissa messiin!

Harjoitusaikataulu:
Viikko 37 (9.9 – 15.9) 2 harjoituskertaa
Viikko 38 (16.9 – 22.9) 2 harjoituskertaa
Viikko 39 (23.9 – 29.9) Omatoiminen harjoitusviikko
Viikko 40 (30.9 – 6.10) 2 harjoituskertaa
Viikko 41 (7.10 – 13.10) 2 harjoituskertaa