Skip to main content

Träna Med Stjärnorna handlar om specialträning för målmedvetna juniorspelare. Som tränare för projektet fungerar en stenhård trio från HIFK:s representationslag. Arnold Origi ansvarar för målvakterna, medan Hannu Patronen och Jukka Halme har hand om utespelarna.

Verksamheten är avsedd för juniorer födda 2004-2012, som söker effektiv extraträning för att främja den egna utvecklingen. Deltagarna delas in i två mindre grupper för att försäkra att alla får individuell träning. Du behöver inte vara HIFK-junior för att delta, utan även andra föreningars spelare är välkomna med!

Träningarna ordnas två gånger i veckan, både under vardagar och veckoslut. Verksamheten inleds under vecka 37. Utöver de ledda träningarna får juniorerna även ett individuellt träningsprogram, som de kan använda sig av under fritiden.
Den första intensivperioden inleds vecka 37 och pågår till vecka 41, förutom vecka 39 som är reserverad för egen träning. De mer specifika träningstidpunkterna bestäms då slutseriens matchprogram i Veikkausliiga klarnat.
Den första träningsperioden kostar 120 euro/spelare, och bindande anmälningar tas emot fram till den 8 september på adressen . Det är ett begränsat antal platser, så det lönar sig att anmäla sig snabbt!

Träningstidtabell:
Vecka 37 (9.9 – 15.9) 2 träningspass
Vecka 38 (16.9 – 22.9) 2 träningspass
Vecka 39 (23.9 – 29.9) egen träning
Vecka 40 (30.9 – 6.10) 2 träningspass
Vecka 41 (7.10 – 13.10) 2 träningspass