Skip to main content

HIFK – KPV 9.8. – Kympillä Klackeniin
HIFK kohtaa perjantaina KPV:n kotona Telia 5G-areenalla. Paikkaa ylemästä loppusarjasta taistelevalle IFK:lle ottelu on todella tärkeä, ja samoin myös vierailevalle KPV:lle joka yrittää päästä pois karsijan paikasta. Luvassa on varmasti kiihkeä ottelu, joten joukkue tarvitsee taas kerran kaikkien IFK kannattajien tukea. Tästä syystä olemme päättäneet laittaa alennettuja lippuja myyntiin IFK Klackeniin – eli perjantaina pääsee kympillä Klackeniin! Joten nappaa kaikki frendit messiin ja tuu näyttämään rakkautesi Rödaa kohtaan. Tarjous on ainoastaan netistä. Ovelta liput 20€.

HIFK – Ilves 23.8. – Itäkatsomo auki!
Seuraava kotimatsi sen jälkeen onkin kahden viikon päästä perjantaina, kun Ilves saapuu Stadiin. Ilves on pelannut loistavan kauden ja on tällä hetkellä toisena taulukossa, mutta tasapisteissä ottelun enemmän pelanneen FC Interin kanssa. IFK:lla on kuitenkin ollut mestarisuosikkeja vastaan hyviä suorituksia. Mms. 2015 IFK voitti kotonaan sen vuoden mestarijoukkueen SJK:n syyskuussa. 2016 IFK voitti IFK Mariehamnin (joka voitti mestaruuden sinä vuotena) elokuussa, sekä hopealle jääneen HJK:n syyskuussa kotona. Joten tästä ottelusta voi tulla oikein mielenkiintoinen – joten päätettiinpä että avataan Itäkatsomoa ja tarjotaan lippuja Itäkatsomoon hintaan 15€, joten ei muuta kun paikalle nauttimaan elokuun auringosta*. Tarjous ainoastaan netistä. Ovelta liput 25€.

Loppusarjakausikortti
HIFK laittaa keskiviikkona 7.8. myyntiin loppusarjan kausikortteja. Pelaako HIFK mestaruussarjassa vai haastajasarjassa selviää vasta runkosarjan päätettyä. Mutta kausikorttiin kuuluu kaikki loppusarjassa pelattavat kotiottelut, eli 2 tai 3 ottelua riippuen IFK:n sijoituksesta runkosarjan lopussa. Kausikortteihin ei sisälly mahdollista EL-lopputurnausta.

Kausikortteja voi ostaa joko IFK Klackeniin tai Pääkatsomon puolelle. Hinta loppusarjan kausikortille IFK Klackeniin on 20 € ja Pääkatsomoon (eli De Stjärnprydda) on 40 €.

Jos hankit loppusarjan kausikortin nyt, varataan ostamasi paikka myös ensi kauden kausikorteille – mikäli HIFK pelaa kotiottelunsa Telia 5G-Areenalla kaudella 2020.

Loppusarjan kausikortit ovat myynnissä 31.8. klo 20.00 asti, ja ne postitetaan sitä seuraavalla viikolla.

*IFK ei voi luvata aurinkoa, mutta tule nyt paikalle kuitenkin.