Skip to main content

HIFK – KPV 9.8. – Biljetter för 10€ till Klacken
HIFK möter på fredagen KPV hemma på Telia 5G-arenan. IFK är med i kampen om en plats i den övre slutserien men behöver ännu få en hel del poäng för att det skall bli en verklighet. KPV däremot kämpar för att ta sig bort från kvalplatsen och behöver likaså ännu några poäng för att det skall ske. Fredagens match har därmed alla förutsättningar för att bli en riktigt spännande match. IFK behöver återigen allt stöd dom kan få, så vi beslöt oss för att skapa ett specialerbjudande. Nämligen förhandsbiljetter för endast 10€ till IFK Klacken! Erbjudandet gäller endast för förhandsköpta biljetter. Priset vid portarna är 20€ för vuxna.

HIFK – Ilves 23.8. – Östra läktaren öppen!
Följande hemmamatchen spelas sen igen om två veckor på fredagen, då möter vi Ilves. Ilves har spelat en lysande säsong och är i detta läge på andra plats i tabellen, på lika många poäng som serieledaren FC Inter, men dock med en match mindre spelat. IFK har dock haft goda resultat emot mästarskapsfavoriter. Bl.a. slog IFK de blivande mästarna SJK på hemmaplan i september 2015. År 2016 vann HIFK över IFK Mariehamn (som skulle bli krönade mästare senare på säsongen) och samma år vann man även mot det blivande silver-medalisterna HJK på hemmaplan i september. Även denna match blir säkerligen riktigt spännande – så vi bestämde oss för att öppna Östra läktaren och skapa ett specialerbjudande. Vi säljer nämligen biljetter för endast 15€ till Östra läktaren, så kom och njut av augustisolen*. Erbjudandet gäller endast för förhandsköpta biljetter. Priset vid portarna är 25€ för vuxna.

Säsongskort för slutserien till salu 7.8.
HIFK kommer, med start onsdagen 7.8., sälja säsongskort till Veikkausliigas slutserie. Huruvida IFK spelar i den övre eller nedre slutserien kommer stå klart först i slutet av grundserien. Oavsett i vilken slutserie IFK spelar så innehåller säsongskortet inträde till samtliga hemmamatcher i slutserien, dvs. antingen 2 eller 3 hemmamatcher, beroende på var IFK placerar sig i grundseriens tabell.

Säsongskorten kan köpas till antingen De Stjärnprydda (Huvudläktaren) eller till IFK Klacken (Norra läktaren). Priset till De Stjärnprydda är 40€ och till IFK Klacken 20€.

Om du skaffar ett säsongskort till slutserien reserverar du med samma din plats till följande säsong, såvida HIFK spelar sina hemmamatcher på Telia 5G-arenan även säsongen 2020.

Slutseriens säsongskort är till salu fram till 31.8. kl. 20:00, och postas följande vecka.

*HIFK kan inte lova solsken, men kom nu på match ändå.