Skip to main content

Huomenna, torstaina 4.7. pelataan tämän vuoden toinen Stadyn Derby, kun HIFK ja HJK kohtaavat Töölön jalkapallostadionilla.
Tapahtuma kerää n. 10 000 katsojaa, ja se näkyy ja kuuluu katukuvassa.

Katsoja – huomioithan katsojaohjeen

Olemme julkaisseet erillisen katsojaohjeen, koska ihmismassa Derbyssä on eri luokkaa kuin tavallisessa kotiottelussamme. Ohjeen voit lukea täältä.

Huomioithan erityisesti ohjeessa:
• Liikenteen (ks. myös alla)
• Saapumisohjeet (mistä portista sisään)
• Turvatarkastukset (saavu ajoissa)
• Tapahtumatorin stadionin edessä klo 16.30 –>

Derby vaikuttaa auto- ja pyöräliikenteeseen stadionin edessä

Autoilijoille

Stadin Derby vaikuttaa liikenteeseen Urheilukadulla, kun molempien faniryhmien kannattajat marssivat Urheilukatua pitkin klo 17.00-18.00 välisenä aikana.
HIFK:n kannattajamarssi alkaa Kisahallin päädystä klo 17.00, ja kulkee stadionin ohi Pohjoispäätyyn. HJK:n kannattajamarssi alkaa ravintola Viidestä Pennistä klo 17.30, ja kulkee stadionin ohi toiseen suuntaan kohti Eteläpäätyä.

Pyörätien käyttäjille

Kevyttä liikennettä rajoitetaan stadionin edessä klo 15.00 –> n. 19.00, sekä n. klo 20.15 –> 20.45.
Tänä aikana stadionin ohitse voi kulkea kävellen, ja taluttaa muita kevyen liikenteen kulkuvälineitä, mutta ei esim. pyöräillä, kulkea skootterilla, rullalautailla, tms.
Syynä tähän on tapahtumatori stadionin edessä, sekä suuri ihmisjoukko stadionin edustalla ennen ja jälkeen ottelun.

Marssien kulkiessa stadionin ohi ei voi pyöräillä kadulla, eli silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin taluttaa pyörää – tai ihailla juhlivaa ihmismassaa.

Haluamme myös muistuttaa sekä Derbyssä kävijöitä, että muita helsinkiläisiä siitä, että EU-tason ministeritapaaminen Finlandia-talossa saattaa vaikuttaa Mannerheimintien ja Töölön alueen liikenteeseen.

Iloista jalkapallojuhlaa toivottaen!

 

HIFK Fotboll