Skip to main content

Lippuja on vielä saatavilla

Paikkoja löytyy vielä, joten hyvin suurella todennäköisuudella tullaan avaamaan ns. ”ovimyynti” vielä ottelupäivänä. Tämä myynti tapahtuu ainoastaan pohjoispäädyn viereisessä lipunmyyntikopissa, joka on merkitty tämän artikkelin lopussa olevalle kartalle mustalla. Paras tapa varmistaa paikkasi on kuitenkin netin tai Ticketmasterin palvelupisteiden kautta, sillä tällöin säästät sekä aikaa lipunmyyntijonossa, että 5 € verrattuna paikan päällä ostetun lipun hintaan.

Tule paikalle ajoissa!

Stadin Derby on suuri tapahtuma, johon on tulossa paljon ihmisiä, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. Näin vältetään porttien ruuhkautuminen sekä ylimääräinen jonotus. Portit avataan klo 17:30. Suosittelemme teitä vierailemaan meidän tapahtumatorilla, joka järjestetään stadionin ulkopuolella, Urheilukadun puolella. Tapahtumatori on suunnattu erityisesti perheen nuorimmille ja luvassa on mm. kahden istuttava sub-soccer peli, sekä jalkapallon tarkkuuspotkukilpailu, josta saa pienen palkinnon mukaan kiitoksena osallistumisesta. Lisäksi paikalla on yhteistyökumppanimme Stadium ja Pohjola Sairaala, jotka kertovat heidän toiminnastaan sekä jakavat pieniä lahjoja. Noin kello 17:00 haastattelemme HIFK:n pelaajia ja heitä pääsee luonnollisesti myös tapaamaan. Ennen matsia on myös mahdollista käydä ostamassa HIFK:n fanituotteita fanimyyntipisteestä.

Parhaiten liikut julkisilla

Ylivoimaisesti helpoin tapa saapua stadionille on julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Parkkipaikkaa ei välttämättä löydä kovin läheltä, ja sen etsinnän voi välttää kokonaan saapumalla paikalle julkisilla. Huomioithan myös, että Finlandia-talossa on meneillään ministeritason tapaaminen, joka voi vaikuttaa Mannerheimintien liikenteeseen. Eli suunnittele väljyyttä aikatauluusi. Telia 5G-Areenan lähimmät raitiovaunupysäkit ovat Kansaneläkelaitos (raitiovaunulinjat 2, 4, ja 10 ), sekä Auroran sairaala (raitiovaunulinja 3). Töölön Kisahallin molemmista päädyistä löytyvät myös Alepa Fillari -pysäkit, jonne voi palauttaa pyörän ja lähtiessä ottaa.

Huomiothan myös, että yllä mainitun tapahtumatorin tapahtumista johtuen Urheilukadulla sijaitseva pyörätie (Pääkatsomon takana) on suljettu koko ottelutapahtuman aikana. Avaamme pyöräväylän heti sitten, kun ihmiset on saatu stadionille sisään ja Urheilukadulta on saatu kaikki purettua. Väylällä saa kävellä, mutta muut kulkuvälineet kuten pyörät ja potkulaudat tullaan ohjaamaan tieltä pois.

Tarkista mihin katsomoon sinulla on paikkalippu ja pidä se helposti esitettävissä

Tarkistathan mistä portista sinun kannattaa mennä sisään stadionille ennen kuin saavut stadionin lähialueelle, vaikkapa tämän viestin alla olevasta taulukosta. Tarkistathan myös, että sinulla on lippusi helposti esitettävissä ja ota se esille ennen kuin saavut lipuntarkistuspisteeseen. Jos käytät kännykkälippua, ota se esiin ajoissa ja säädä puhelimen näyttö kirkkaalle.

Jätä kielletyt tavarat kotiin

Stadionille ei saa tuoda esim. omia juomia tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista.Nämä ehdot löydät täältä.

Tapahtumaoppaat ovat käytettävissä

Meidän tapahtumpaoppaat kulkevat stadionin lähialueella ja stadionilla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kääntyä heidän puoleen. Tapahtumaoppailla on punaiset liivit, jotka tunnistat info-merkistä.