Skip to main content

Arnold Origi ja juniorityöskentely

Kokenut maalivahti Arnold Origi on järjestämässä ensi viikolla alkavan maalivahtileirin. Kenian maajoukkueen entinen luottomaalivahti on ennenkin järjestänyt nuorille maalivahdeille leirejä, hänen pelatessaan Norjassa, Lillestrømissä. Pitkän uran Norjassa pelannut Origi on voittanut mm. Norjan liigacupin. Täksi kaudeksi hän siirtyi HIFK:n riveihin ja on jo torjunut itsensä fanien sydämiin.

Kävimme jututtamassa Arnoldia nuorten maalivahtien kanssa työskentelystä ja hän oli intoa täynnä.

– On hienoa saada jakaa omaa maalivahtiosaamista ja -tietämystä nuoremmille. Heidän kanssaan on mukava työskennellä, koska heistä paistaa nuoruuden into ja se motivoi minuakin työskentelemään kovemmin ja auttamaan heitä olemaan parempia maalivahteja. Tämä on loistava tilaisuus minulle antaa myös nuorille vähän takaisin, sillä he tukevat ja kannustavat minua aina. Minulta on kyselty paljon maalivahtileirin järjestämisen mahdollisuudesta ja nyt koen, että olisi täydellinen aika järjestää sellainen. Oletan aina, että kun pelaaja astuu jalkapallokentälle, niin hän antaa 100% itsestään, on se sitten kyse treeneistä tai pelistä. Odotan myös näkeväni tämän maalivahtileirillä, Origi sanoo.

Ilmoituksen leiristä näet tästä!

Teksti: Valtteri Tuomisto