Skip to main content

Toistaiseksi HIFK Fotboll on myynyt lippuja ainoastaan toukokuun kotiotteluihin. Lipunmyynti kesän kotiotteluihin tullaan avaamaan 14.5. klo 12.00. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit ostaa lippuja kauden toiseen Stadin Derbyyn, joka siis on HIFK:n kotiottelu, tästä päivämäärästä lähtien.

HIFK Fotboll AB:n osakkeenomistajilla on tälläkin kaudella oikeus ostaa derbylippuja ennakkoon ennen niiden vapautumista yleiseen myyntiin. Osakkeenomistajat tulevat saamaan linkin ennakkomyyntiin viikonlopun aikana, joten teillä on siis yli viikko aikaa hankkia lippuja parhaille paikoille Stadin Derbyyn.

Lisäksi voimme ilmoittaa, että Itäkatsomo tulee olemaan auki ottelussa FC Interiä vastaan lauantaina 25.5. klo 17.

Lisäksi HIFK:n kausikorttimyynti Ticketmasterin sivujen kautta tulee loppumaan, mutta kausikortteja voi edelleen ostaa ottamalla yhteyttä HIFK Fotbollin lipunmyyntiin osoitteessa