Skip to main content

Hittils har HIFK Fotboll släppt biljetterna för matcherna ända fram till slutet av maj. HIFK:s hemmamatcher för juni, juli och augusti kommer släppas på Ticketmasters hemsidor tisdagen den 14:nde maj kl. 12:00. Detta innebär också att säsongens andra Stadin Derby, som är HIFK:s hemmamatch, kommer till salu.

HIFK Fotboll AB:s aktieägare har i.o.m. sina aktier rätt till förhandsköp till nämnda derby. Vi kommer skicka ut länkarna under helgen, vilket innebär att aktieägarna kommer ha över en vecka på sig att köpa dom bästa platserna före evenemanget släpps till allmän försäljning.

Vi kan ytterligare bekräfta att Östra läktaren kommer vara öppen under matchen emot FC Inter, lördagen den 25.5.2019.

Ytterligare kommer HIFK:s säsongskortsförsäljning på Ticketmasters hemsidor tas ner, man kan dock ännu köpa säsongskort genom att kontakta HIFK Fotbolls biljettförsäljning genom