Skip to main content

HIFK palaa jälleen huomenna kotikentälleen, kun se kohtaa kauden yhdeksännessä Veikkausliigaottelussaan turkulaisen FC Interin. Joukkueiden välinen ottelu käynnistyy Telia 5G-Areenalla huomenna klo 17.00. HIFK:lle kyseessä on jo kolmas kotiottelu toukokuun aikana, sekä toinen ottelu tällä viikolla.

Maanantaina HIFK pelasi Kokkolan keskuskentällä KPV:n vieraana, ja Kokkolan luonnonnurmelta tuloksena oli 1-1 -tasapeli. Hassan Sesay vei Tähtirinnat johtoon ensimmäisen puoliajan loppupuolella, ja HIFK oli ottelussa pitkään maalin johtoasemassa. Kokkolalaiset onnistuivat kuitenkin tasoittamaan ottelun toisella puoliajalla, ja näin ollen HIFK:n havittelema kauden ensimmäinen vierasvoitto jäi ottamatta. Joukkue on nyt pelannut kolme edellistä Veikkausliigaotteluaan tasan, ja jokaisella kerralla lopputulos on ollut täsmälleen sama, eli 1-1. HIFK lähtee nyt hakemaan kauden toista voittoaan FC Interin kustannuksella.

Huomisen vastustaja on tällä hetkellä sarjan kovimmasta päästä, sillä turkulaiset miehittävät tällä hetkellä sarjan kärkipaikkaa. Joukkue on yhdeksässä ottelussa kerännyt 16 sarjapistettä, ja tahti on ollut selvästi nousujohteinen, sillä joukkue seilaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. FC Interiltä löytyy runsaasti tulivoimaa Filip Valencicin ja Timo Furuholmin muodossa, ja lisäksi myös Mika Ojala on ollut oivassa vireessä, viimeistellen kolme maalia tämän kauden aikana. HIFK on siis kovan paikan edessä, mutta lähtee silti suurella innolla pelaamaan ja hakemaan komeaa päänahkaa.

– Jälleen kerran on takuuvarmasti tulossa kova ja tiukka ottelu! Kotikentällä olemme olleet vahvoja, ja meidän kuuluukin lähteä täällä hakemaan voittoa vastustajasta riippumatta. Inter on erittäin hyvin pelaava ja korkeatasoinen joukkue, joten meidän on oltava parhaimmillamme. Jos onnistumme tässä, on kaikki mahdollista, kommentoi päävalmentaja Tor Thodesen.

Liput kauden ensimmäiseen lauantaikotipeliin myy Ticketmaster – ja tässä ottelussa myös Itäkatsomo on avoinna. Tervetuloa matsiin!