Skip to main content

Stadin punaiset matkustavat huomenna Rovaniemen Palloseuran sinipaitojen vieraaksi hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoa. Edellisistä vierasreissuista jäi käteen yksi tappio ja yksi tasapeli, joten HIFK lähtee ehdottomasti hakemaan kauden ensimmäistä täyttä pistepottia nimenomaan vieraista. Viime kotiottelussa FC Honkaa vastaan yksi kentän hahmoista oli maalivahti Arnold Origi, maalintekijöiden Joel Mattssonin ja Jakob Dunsbyn ohella.

Viiden pelatun ottelun jälkeen Toni Koskelan johdattama RoPS on saanut kerättyä vain neljä pistettä viidestä ottelusta. RoPS istuu sarjataulukossa sijalla 11. tasapisteissä HIFK:n kanssa, HIFK:lla tosin on yksi pelattu ottelu vähemmän kuin rovaniemeläisillä. RoPSin viimeisin ottelu oli 0-1-kotitappio KuPSia vastaan. RoPS on neljä kertaa onnistunut tällä kaudella maalinteossa, joista jokaisesta täysosumasta on vastannut eri pelaaja.

– Olemme valmistautuneet huomiseen Rovaniemen otteluun hyvin ja toivon, että hyvä trendi pelissämme saa jatkoa, päävalmentaja Tor Thodesen summaa.

– Arnold (Origi) ja Jakob (Dunsby) olivat todella hyviä Honkaa vastaan, jonka lisäksi oli hyvä että saimme myös Mattssonin mukaan, hän taisteli erittäin hyvin päästyään avauskokoonpanoon”, Thodesen kehuu avainpelaajiaan.

Teksti: Mikko Valle