Skip to main content

HIFK:n hyökkäys vahvistuu brasilialaiskärjellä

HIFK Fotboll on päässyt sopimukseen brasilialaisen Luís Henrique Farinhas Taffnerin siirrosta.
Henrique on nopea ja itsevarma pelaaja, joka viihtyy parhaiten maalin edustalla.
Henrique kertoo itse olevansa luonnollinen maalintekijä, joka omaa hyvän pallonhallinnan ja nauttii myös joukkueensa auttamisesta maalisyöttöjen merkeissä.

21-vuotias hyökkääjä on aiemmin urallaan pelannut muun muassa Botafogossa Brasilian Serie A:ssa ja CD Feirensessä Portugalin Primeira Liigassa.

Henrique itse kertoo kuulleensa paljon hyvää HIFK:sta ja Suomesta HIFK:n keskikenttäpelaaja Torólta.

Toró kertoi minulle, että HIFK on hyvässä nousussa oleva seura, ja että heillä on koko sarjan parhaat fanit. Hyvä tunnelma saa minutkin pelaamaan parhaimmillani, joten odotan sitä innolla. Se motivoi minua tulemaan tänne. Tällä hetkellä haluan vain päästä pelaamaan ja auttamaan joukkuetta nousemaan sen ansaitsemalle tasolle tekemällä sitä mitä parhaiten teen eli maaleja. Uskon, että meillä on yhdessä hyvä kausi edessä, hän kertoo.

– Luís Henrique on hyökkääjä, jonka vahvuudet ovat rangaistusalueella. Hän on aktiivisesti juoksuja maalintekoalueella tekevää pelaajatyyppiä, joka lisäksi on hyvä toteuttamaan valmennuksen suosimaa prässipeliä, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.