Skip to main content

Väinämöisen kentällä Töölössä käydään tänä iltana mielenkiintoinen paikalliskamppailu Töölön herruudesta, kun kotijoukkue HIFK/2 kohtaa Töölön Taiston miesten Kolmosen ykköslohkon kamppailussa. Ottelu on sarjan neljännen kierroksen ottelu ja kotijoukkue jahtaa ottelussa kauden avausvoittoa. Sarja-avaus Väiskillä päättyi maalittomaan tasapeliin SexyPöxyjä vastaan, vaikka kotijoukkueella olikin vielä ihan viime sekunneilla tuhannen taalan paikka ottaa kaikki kolme pistettä.

Tästä matka jatkui Tammisaareen keskuskentälle, jossa vastassa oli EIF/Akademi. Taktisesti todella kypsän ja ennen kaikkea vahvan joukkuepelin ansiosta tuliaisina oli vieraspiste 1-1 tasapelin jälkeen. Tässäkin ottelussa oli kaikki ainekset ryöstää kolme pistettä, sillä joukkue puolusti tiivisti pitäen vastustajan pois huippupaikalta ja tuhlasi itse pari sellaista.

Äitienpäivänä ei sitten äitien lisäksi muuta juhlittavaa ollut, kun joukkue romahti 1-0 puoliaika tappion jälkeen rumiin 7-0 murskalukemiin Espan vieraana Matinkylässä.

Töölön Taisto aloitti kautensa vahvasti voittamalla kotonaan sarjanousija FC FINNKURDIN 3-1 lukemin, mutta sen jälkeen on seurannut kaksi tappiota. Nummelassa Nupsin vieraana 4-1 lukemin sekä viime kierroksella Kakkosesta pudonnut perinneseura BK-46 kävi hakemassa pisteet 1-2 lukemin.
Näin ollen joukkueet majailevat kolmen kierroksen jälkeen lohkon häntäpäässä yhden pisteen erolla. Kausi on kuitenkin vasta alussa, joten taulukkoa on turha liikaa tuijotella tässä vaiheessa. Joukkueet kohtasivat myös pre-seasonilla kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla Taisto antoi isän kädestä nuorelle IFK-ryhmälle. Tänään pelataan kuitenkin pisteistä ja on aika maksaa kalavelat harjoituskauden nöyryytyksistä.

Kolme pointtia illan peliin:

1 Pystyykö IFK:n pallonhallinta pehmentämään kokeneen ja fyysisesti vahvan Taiston
2 Nuoruuden into vastaan kokemus
3 Seuraa häntä. 2002-syntynyt Liam Lokake on näyttänyt todella kypsiä otteita IFK:n oikean laitapuolustajan tontilla

HIFK/2 – Töölön Taisto
Väinämöisen kenttä
16.5.2019 20:30