Skip to main content

HIFK Fotboll ja Hiisi Homes ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Hiisi Homes tarjoaa asiakkailleen palvelevaa itsepalveluasumista kalustetuissa asunnoissa, ja yhtiön iskulauseena onkin osuva #painuhiiteen, joka tulee näkymään HIFK:n peliasussa tällä kaudella. Osa HIFK:n tämän kauden pelaajista asuvat Hiisi Homesin kalustetuissa asunnoissa.

Hiisi Homes-yrittäjä Markus Veikkolainen kommentoi tuoretta yhteistyötä näin:

– On ilo olla tekemässä yhteistyötä samanhenkisen organisaation kanssa. HIFK on mitä parhain yhteistyökumppani meille Hiisi Homesille, koska meillä on paljon yhteistä. Olemme molemmat pienempiä kuin isot kilpailijamme, mikä tarkoittaa, että teemme asioita intohimolla, olemme valmiita paiskimaan todella hommia menestyksen eteen ja meillä on rohkeutta olla luovia. Olemme molemmat ikään kuin tulokkaita ja meillä on halu näyttää, että me osaamme ja pääsemme pitkälle. Meillä molemmilla ei ole pohjatonta kassaa vaan pyrimme hyödyntämään resurssimme parhaalla mahdollisella tavalla. Näistä lähtökohdista Hiidenvedeltä ponnistava kasvuperheyrityksemme ja HIFK ovat ihanteellisia kumppaneita toisilleen.

On meidän kunniatehtävä varmistaa, että kalustetuissa asunnoissamme asuvilla pelaajilla on puitteet ja kodinomaiset olosuhteet kunnossa. Vaikka kotia ei voitakaan mikään niin ei meidän kalustetut kodinomaiset asuntomme paljon huonommaksi jää. Huoletonta, helppoa ja joustavaa asumista HIFK:n organisaation jäsenille, Veikkolainen kommentoi.

– Hiisi Homes on meille todella mieluinen kumppani; haastaja jolla on asennetta ja tekemisen meininkiä. Olemme saaneet Hiiden kautta apua useamman pelaajan asunto-asioihin, sekä tilapäiseen että kauden mittaiseen tarpeeseen. Palvelu pelaa, kämpät ovat hienoja ja moderneja, ja Hiiden asiakaspalvelu on todella joustavaa. Yhteistyö on alkanut todella hyvin.
Odotamme paljon tästä yhteistyöstä, sanoo puolestaan HIFK:n puheenjohtaja Christoffer Perret.