Skip to main content

HIFK Fotboll och Hiisi Homes har kommit överens om ett samarbetsavtal. Hiisi Homes erbjuder sina kunder boende i möblerade lägenheter och har som slogan #painuhiiteen, som kommer att synas i HIFK:s speldress denna säsong. En del av spelarna bor denna säsong i Hiisi-lägenheter.

Markus Veikkolainen från Hiisi Homes kommenterar det inledda samarbetet så här:

– Det är en glädje att få göra samarbete med en likasinnad organisation. HIFK är en utmärkt samarbetspartner för oss, eftersom vi har mycket gemensamt. Vi är båda mindre än våra största konkurrenter, vilket betyder att vi jobbar med en stor passion, att vi är beredda att jobba hårt för att nå framgångar och att vi vågar vara kreativa. Vi är båda nykomlingar på ett sätt och vi vill visa att vi kan och att vi kan komma långt. Ingendera av oss har en bottenlös kassa, utan vi strävar efter att använda våra resurser så bra som möjligt. Från dessa utgångspunkter är vårt familjeföretag från Hiidenvesi och HIFK utmärkta samarbetspartners för varandra.

Det är ett hedersuppdrag för oss att se till att de spelare som bor i våra möblerade lägenheter har allt de behöver och att de kan känna sig som hemma. Fastän inget vinner hemmet, blir våra lägenheter ändå inte mycket sämre än det. Säkert, flexibelt och enkelt boende för medlemmar av HIFK:s organisation, säger Veikkolainen.

– Hiisi Homes är en väldigt bra samarbetspartner för oss; de är utmanare med en hög arbetsmoral. Via Hiisi har vi fått hjälp med att ordna boende åt våra spelare, både för tillfälligt bruk och för boende över säsongen. Servicen fungerar bra och lägenheterna är fina och moderna samtidigt som Hiisis kundservice är väldigt flexibel. Samarbetet har börjar väldigt bra och vi förväntar oss mycket av det, kommenterar HIFK:s ordförande Christoffer Perret.