Skip to main content

Helsingin IFK ja Sandefjord, ovat sopineet Jakob Dunsbyn yksivuotisesta lainasta Helsinkiin. 19-vuotias Dunsby on nopea ja monipuolinen pelaaja, ja kertoo itse olevansa hyvä hyökkäyspäädyssä. Hän on taitava pallon kanssa sekä hyvä kaksinkamppailuissa ja tilanteissa, joissa palloa pelataan maalille.

Dunsby kertoo odottavansa kauden alkua ja uskoo IFK:n sekä Veikkausliigan olevan hänelle oikea askel omassa kehityksessään pelaajana.

– Luulen, että taso on aika hyvä minulle, tämä on hyvä askel eteenpäin. Uskon voivani kehittyä sekä tulla paremmaksi pelaajana täällä. Tiedän, että IFK:ssa ollaan seurattu minua jonkin aikaa. Vuodenvaihteen jälkeen sain kutsun tulla harjoittelemaan IFK:n kanssa ja asiat etenivät lopulta toivottuun lopputulokseen. Kävimme keskusteluita sopimuksesta, ja nyt olen täällä ja toivon onnistuvani saaden peliaikaa Suomessa sekä samalla auttavani joukkuetta, Dunsby kertoo.

Dunsby on jo liittynyt joukkueeseen ja pelasi ensimmäiset minuuttinsa perjantaina, kun IFK kohtasi Paiden Tallinnassa.

– Jakob on nopea pelaaja ja omaa hyvät valmiudet haastaa vastustajia. Hän pelaa kovin itsevarmasti ikäisekseen ja uskaltaa hyökätä rohkeasti. Tämä tekee hänestä vaarallisen vastustajan, urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi.