Skip to main content

HIFK osallistui kauden päätavoitteena olleen Palloliiton U19 Futsal liigan lisäksi myös Helsinki-Uusimaa aluesarjaan ikäluokassa P20.

Valitettavasti aluesarjassa oli tällä kaudella vain neljä osallistunutta joukkuetta ja tasoerotkin osoittuivat turhan suuriksi.

Viimeisen 12 kuukauden aikana HIFK:n pelaajakehitystyö myös sai ansaitsemaansa kansallista huomiota. U19-maajoukkueen

tapahtumiin valittiin yhteensä viisi HIFK:ssä futsaloppinsa saanutta pelaajaa. Myös futsalin liigaseurat ovat noteerannet pelaajiemme kehittymisen ja  parhaillaan meneillään olevissa Futsalliigan play-offeissa esiintyy vielä viime kaudella HIFK:ssa pelannut U19-maajoukkuen kapteeni.

P20 futsalin aluemestarit 2018-19. Kuvassa ylh.vasemmalta Niklas Ekman (valmentaja), Peter Blomqvist, Anton Jakobsson, Samuel Zad, Emil Kostiainen, Mikael Airava (valmentaja). Alhaalla vas. Daniel Ordell, Titus Kokko, Teemu Palmroos, Niklas Valli ja Einar Zilliacus. Joukkueessa pelasivat myös: Jonathan Airava,  Archie Alatalo, Emil Vilos, Olaf Thorhallsson, Axel Anderson, Zakaria Tawil, Tomi Poikkimäki ja Tommi Lokki.

 

Ben Mark 49 maalia 2018-19