Skip to main content

IFK matkaa Kouvolaan pelaamaan Kouvolaturnausta – Hassan Sesay palaa entiselle kotikentälleen

HIFK osallistuu tänä viikonloppuna Kouvolaturnaukseen, joka järjestetään Saviniemessä. Turnauksessa HIFK kohtaa MyPan lauantaina klo 16:00 ja KTP:n sunnuntaiaamuna klo 11:00. Viikonlopun aikana HIFK:n valmennuksella on vielä mahdollisuus hioa lopullisia kokoonpanoja ja kuvioita ennen Veikkausliigakauden alkamista. HIFK:n ensimmäinen Veikkausliigaottelu tällä kaudella pelataan viikon päästä lauantaina Seinäjoella SJK:ta vastaan klo 15.

Turnauksen isäntäjoukkue MyPa nousi viime syksynä takaisin Ykköseen pelattuaan edelliset neljä kautta alasarjoissa. KTP pelaa niinikään Ykkösessä alkavalla kaudella, ja onnistui pääsemään Suomen Cupissa jatkopeleihin. Ensimmäisellä jatkokierroksella joukkue kuitenkin hävisi Ilvekselle lukemin 0-2. Neljäs turnaukseen osallistuva joukkue on Kakkoseen noussut Kouvolan Sudet.

HIFK:n puolustaja Hassan Sesay on edustanut MyPaa useamman kauden ajan Veikkausliigatasolla, ja kertoo seuraavaksi tunnelmiaan ennen paluutaan entiselle kotikentälleen.

– Tuntuu todella hyvältä päästä taas pitkästä aikaa pelaamaan Saviniemen stadionilla! Minulla on useita hyviä muistoja siitä, miten MyPa aikoinaan otti minut vastaan seuraan siirtyessäni. Myllykoski on hieno paikkakunta ja siellä on paljon mukavia ihmisiä. Nyt tavoitteena on pelata hyviä matseja tämän viikonlopun aikana ja sitä kautta hakea viimeisiä tuntumia ennen Veikkausliigan alkamista, Sesay kommentoi ennen turnausta.

Kouvolaturnauksen otteluohjelma:

Lauantai 30.3.

klo 13:00 FC KTP – Sudet

klo 16:00 MYPA – HIFK

Sunnuntai 31.3.

klo 11:00 HIFK – FC KTP

klo 14:00 MYPA – Sudet

Muista, että sunnuntaina 31.3. kellot siirretään kesäaikaan!