Skip to main content

HIFK Fotboll pelaa ensimmäisen kotiottelunsa parin viikon päästä.

Ottelutiimi on tuttuun tapaan silloinkin paikalla ja vastaa monesta osa-alueesta otteluiden aikana, jotta tapahtumat saadaan vedettyä läpi suunnitelman mukaisesti samalla kun yleisön viihtymisestä tapahtumassa pidetään huolta. Etsimme nyt lisää vapaaehtoisia vahvistamaan tiimiämme koko kaudeksi!

Ottelutiimi koostuu 20-30 henkilöstä, joista puolet ovat johtavissa rooleissa, ja muut hoitavat vapaaehtoisten auttajien rooleja.

Jos pidät IFK:sta, nautit muiden kanssa työskentelemisestä ja osaat pitää pään kylmänä myös hieman kovemman paineen alla, saat mielelläsi olla meihin yhteydessä. Edellytämme sinulta myös vähintään 18 vuoden ikää.

Vapaaehtoisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin, esim. lippujen lukuun, yleisöisäntiä, myyjiä IFK:n fanituotemyyntiin sekä lipunmyyntiin, mutta myös itse tapahtuman järjestämiseen liityviin asioihin tarvitaan ihmisiä, joilla on halua oppia uutta IFK:n organisaatiosta myös pidemmällä tähtäimellä.

Työstä ei ole saatavilla rahallista korvausta, mutta jo neljän ottelutapahtuman vapaaehtoistyötä vastaan tarjoamme kausikortin IFK Klackeniin.

Mikäli haluat lisätietoja avoimista tehtävistä, niiden sisällöstä, tai jos jo nyt haluat ilmoittautua mukaan toimintaan, voit olla yhteydessä varaottelutapahtumavastaava Max Tawastiin osoitteessa