Skip to main content

HIFK Fotboll spelar inom några veckor sin första hemmamatch. Som vanligt är också matchevenemangs-teamet på plats och sköter till alla möjliga områden av matchen för att försäkra att evenemanget går som planerat och att åskådarna trivs. Men vi söker alltid mera frivilliga att bli en del av vårt team för hela säsongen!

Matchevenemangsgruppen består av ca 20-30 personer, varav hälften har ledande positioner och resten består av frivilliga hjälpare.

Om du är en person som gillar IFK, tycker om att jobba med andra och kan hålla huvudet kallt även under stressade situationer får du jättegärna vara i kontakt med oss. Du behöver även vara över 18 år.

Vi söker bl.a. frivilliga att hjälpa med att läsa biljetter, publikvärdar, försäljare till HIFK:s egna fan shop och biljettförsäljning, men också personer som har intresse att assistera med organiserandet av matchevenemanget på längre sikt och lära sig mera av organisationen.

Ingen monetär ersättning ges för arbetet, men ifall man jobbar fyra matcher får man ett säsongskort till IFK Klacken.

Om du har några frågor gällande vad för positioner det finns och vad dom går ut på – eller om du rentav nu redan vill anmäla dig själv till en position får du gärna ta kontakt med vice-matchansvarig Max Tawast på