Skip to main content

Suomen cup jatkuu tänään, kun HIFK kohtaa FC Lahden vieraskentällä Lahden Mukkulan hallissa klo 14. Ottelu pelataan suljettujen ovien takana, mutta voit seurata sitä suorana lähetyksenä Ruudusta.

HIFK:n cup-avaus päättyi 1-0 -tappioon paikallisvastustaja HJK:ta vastaan tiistaina, joten tänään Lahdessa nähdään varmasti voitonnälkäinen vierasjoukkue. HJK-pelin lopputulos ei kuitenkaan kerro ottelusta kaikkea, sillä HIFK:n peli oli ajoittain varsin hyvää, ja etenkin joukkueen nuoremmat pelaajat pääsivät näyttämään osaamistaan kentällä onnistuneesti. FC Lahti puolestaan lähtee tämän päivän kamppailuun voitto alla, sillä se kaatoi FC Hongan Espoossa viime lauantaina lukemin 0-1.

Päävalmentaja Tor Thodesen kertoo joukkueen käyneen läpi edellisen ottelun ja sen jälkeen siirtänyt katseen kohti tulevaa.

– Olemme analysoineet edellisen ottelun, ja sen pohjalta olemme miettineet niitä asioita joissa onnistuimme, sekä niitä, joita vielä täytyy parantaa. Peliesitys sekä yhdessä sovitun pelisuunnitelman toteuttaminen olivat hyviä, ja tästä onkin hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraavaksi pääsemme toivottavasti askeleen eteenpäin hyökkäyspelimme suhteen. Lahti-ottelu tulee näyttämään, kuinka hyvin onnistuimme tässä tavoitteessa, Thodesen sanoo.