Skip to main content

U-19 maajoukkueen päävalmentaja Kerkko Huhtanen oli valinnut leirille IFK:n U-19 joukkueen kapteenin Benjamin Markin.

Tapahtuma oli samalla osa valmistautumista kohti ikäluokan maaliskuussa alkavia EM-karsintoja. Seuratasolla IFK:n U-19 futsal joukkuetta edustava Mark on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua U-19 liigaa ja tehnyt pelaamissaan peleissä kaksitoista maalia ja antanut kymmenen maalinjohtanutta syöttöä. Hän voitti myös U-19 liigan pistepörssin.

IFK U19 joukkueen päävalmentaja Mikael Airava on tietoinen Markin Vahvuuksista

”Benjamin Mark erottuu edukseen ikäluokassaan hyökkäyspelin ominaisuuksiltaan. Erityisesti laukaukset molemmilla jaloilla ja pivot pelaamisen kypsyys erottavat Benin edukseen harmaasta massasta. HIFK U19 joukkueen kapteenina Ben johtaa maaleillaan ja esimerkillään. Kun puolustuspelaaminen kehittyy on Benillä hyvät edellytykset jatkaa kehittymistään aikuisten sarjoihin.”