Skip to main content

Tähtirinnat aloittavat liigakauden vierasmatkalla Seinäjoelle. SJK isännöi IFK:ta sarjan avauksessa huhtikuun alussa, kun joukkueet kohtaavat Seinäjoen OmaSP Areenalla lauantaina 6.4. alkaen klo 15:00.

FC Lahti puolestaan saapuu vierailulle Helsinkiin Telia 5G areenalle IFK:n kotiavaukseen 15.4. ja maanantaiottelun alkamisaika on klo 18:30. Veikkausliigan avauspotkut potkaistaan kuitenkin jo keskiviikkona 3.4. Kuopiossa ja Helsingissä, kun KuPS isännöi Rovaniemen Palloseuraa ja samaan aikaan HJK saa vieraakseen FC Interin. Veikkausliigaa pelataan tänä vuonna uudistunein kuvioin, kun kaksinkertaisen sarjan jälkeen pelataan kolmas sarja, jossa sjoilla 1.-6. olevat joukkueet pelaavat Mestaruussarjan, kun puolestaan sijoilla 7-12 sijoittuneet joukkueet pelaavat Haastajasarjan. Kaksinkertaisen sarjan viimeisellä kierroksella HIFK matkaa Vaasaan VPS:n vieraaksi lauantaina 31.8.

2019 Veikkausliigan ensimmäistä Stadin Derbyä päästään jännittämään jo heti kauden kolmannella kierroksella 23.4. kun HJK isännöi IFK:ta tiistaina alkaen klo 18:30. Kauden toinen Helsingin paikallisottelu IFK:n isännöimänä pelataan heinäkuussa 4.7. ja ottelu alkaa klo 18:30, pelipäivä on torstai.

Toukokuussa HIFK pelaa peräti kuusi ottelua, joista Helsingissä neljä, tosin 18.5. pelattavaksi merkityn KPV-HIFK ottelun ajankohta saattaa kuitenkin vielä muuttua riippuen Suomen Cupin välieristä.