Skip to main content

HIFK on vahvistanut rivejään solmimalla kaksivuotisen sopimuksen keskuspuolustaja Tino Palmaston,20,kanssa.

Lupaava 193-senttinen nuorukainen on FC Hongan kasvatti, joka on juniorivuosinaan ollut italialaisten seurojen mielenkiinnon kohteena. IFK:sta pelaaja hakee hyvää kehittymisympäristöä ja näytönpaikkaa.

– Tuntuu todelta hienolta päästä IFK:n organisaatioon ja edustusjoukkueeseen. Minulla on kova halu kehittyä pelaajana ja tulevaisuuden tavoitteet ovat ulkomaan kentillä, joten nyt oli aika ottaa tämä askel ja ympäristönä IFK on hyvä paikka minulle, kertoo Palmasto.

IFK:ssa on nyt useita lupaavia nuoria pelaajia, joiden läpimurtoa odotetaan tulevan kauden aikana.

– Tino on hyvällä työmoraalilla varustettu nuori toppari, jonka vahvuuksia ovat pääpeli ja syötön katkot. Hänellä on kova halu oppia sekä kehittyä ja uskonkin, että Tino tulee ottamaan kehitysaskeleita jo preseasonin aikana, kommentoi joukkueenjohdon jäsen Olli Orvasto.