Skip to main content

Riku Selander, 24, ja HIFK on tehnyt kahden vuoden sopimuksen. Selander pelasi viime kaudella Ekenäs IF:ssä, jossa hän pelasi 24 ottelua ja teki niissä yhden maalin ja kaksi maalisyöttöä. Aiemmin urallaan Selander on edustanut Gnistania ja ennen sitä FC Honkaa.

– Siistiä olla osa IFK:ta! Odotan innolla hommien alkamista. IFK tuntui oikealta etapilta, sillä se on hyvä alusta josta voi ponnistaa eteenpäin, kertoo Selander sopimuksestaan.

Selander on keskikenttäpelaaja joka omaa hyvän tekniikan ja hyvän syöttövalikoiman. Itseään hän kuvailee ”aggressiivina, pallovarmana duunarina”. Tavoitteet tulevalle kaudelle hän on asettanut korkealle.

– Joukkueen kanssa tähdätään siihen että päästään kuuden parhaan joukkoon, eli ylempään loppusarjaan. Pelaajana tavoitteeni on tottakai auttaa joukkuetta yhteisen tavoitteen saavuttamisessa.