Skip to main content

Riku Selander, 24, och HIFK har skrivit på ett tvåårigt kontrakt. Selander spelade förra säsongen för Ekenäs IF. Säsongen 2018 blev det 24 matcher för de grönvita där han stod för ett mål och två assists. Tidigare under sin karriär har Selander representerat Gnistan och före det FC Honka.

– Kul att vara en del av IFK. Jag väntar med iver på att träningarna kör igång. IFK kändes som rätt etapp för mig just nu. Det kan fungera som en språngbräda för mig, så att jag kan ta nästa steg på min karriär, kommenterar Selander om sitt nya kontrakt.

Selander är en mittfältare med bra teknik och kan hjälpa laget med ett urval passningar. Han beskriver sig själv som en ”aggressiv, bollsäker duunare”. Målen inför kommande säsong har han riktat högt.

– Jag tycker att vi som lag skall sikta på att sluta på en plats i den övre halvan av tabellen. Att ta oss vidare till övre slutspelet. Som spelare så är mitt mål såklart att hjälpa laget att uppnå det målet.