Skip to main content

Miesten Suomen Cup alkaa HIFK:n osalta tänään, kun se kauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä kohtaa HJK:n Talin jalkapallohallissa. Kyseinen ottelu on molemmille joukkueille ensimmäinen cup-ottelu kaudella 2019. Ottelu alkaa klo 17.00 ja ennakkolippuja voi ostaa Tiketin kautta. HIFK:n kannattajille on varattu oma katsomonosa sekä sisäänkäynti Talissa. Lippuja vieraskatsomoon voi ostaa täältä.

Veikkausliigajoukkueet on jaettu kahteen eri karsintalohkoon, joista neljä parasta kummastakin lohkosta etenevät 16 parhaan joukkoon. HJK:n lisäksi HIFK:n vastustajina ovat FC Lahti, FC Honka, FC Inter sekä IFK Mariehamn.

Kyseessä on käytännössä ensimmäinen ottelu HIFK:n joukkueelle, jossa on paljon uusia kasvoja verrattuna viime kauteen. Joukkue on päässyt valmistautumaan Suomen Cupin alkuun terveellä miehistöllä, ja illan ottelussa HIFK:lla on lähes koko tähän mennessä julkistettu joukkue pelikunnossa. Ottelusta ovat varmuudella sivussa HIFK:hon hiljattain siirtyneet Hassan Sesay ja Tobias Vibe, jotka tulevat pelaamaan helmikuun puolella, sekä pelikiellossa oleva Riku Selander.

Päävalmentaja Tor Thodesen kertoo HIFK:n valmistautuvan täysillä alkavaan jalkapallokauteen.

– Juuri nyt olemme tiiviissä harjoitteluvaiheessa, ja teemme kovaa työtä fysiikkapuolella, jotta olemme valmiina liigakauden alkaessa huhtikuussa. Valmistaudumme kuitenkin jokaiseen kilpailulliseen otteluun asiaankuuluvalla tavalla, ja uskon, että pystymme tarjoamaan HJK:lle hyvän vastuksen huomenna. Meillä on paljon uusia pelaajia, jotka odottavat innolla ensimmäistä otteluaan IFK-paidassa, Thodesen kommentoi.