Skip to main content

Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloharrastusta HIFK TP12 -joukkueeseen helmikuun ajaksi ilman pelkoa kustannuksista ja sitoutumisesta.

Joukkueemme harjoittelee kahdesti viikossa. Tiistaisin harjoitukset pidetään Väinämöisen kentän tekonurmella klo 18:00-19:00 ja lauantaisin Katajanokan liikuntahallin isossa liikuntasalissa klo 11:00-12:00.

Joukkue on sekajoukkue, jossa pojat ja tytöt harjoittelevat ja pelaavat yhdessä ryhmässä. Tapahtumat koostuvat hauskoista leikeistä ja peleistä, joiden avulla harjoittelemme huomaamatta liikunnallisia taitoja ja teemme tuttavuutta pallon ja pelin saloihin.

Valmennuksesta vastaa Shashank Mane ja Peter Blomqvist tiimeineen. Toiminta on kaksikielistä ja pyrimme siihen, että jokaisessa tapahtumassa kommunikoidaan molemmilla kotimaisilla kielillä. Varustukseksi riittää liikuntaan sopivat varusteet ja juomapullo.

Huomaathan, että pelaajat ovat vakuutettuja seuran toimesta vasta jäsenmaksun maksettuaan. Huolehdithan vakuutusturvasta, sillä vakuutus on lasten seuratoiminnassa pakollinen.

Ilmoita lapsesi mukaan täältä.

Vastaan mielelläni heränneisiin kysymyksiin sähköpostitse

Tervetuloa mukaan!