Skip to main content

Nu kan du pröva på fotboll en hel månad kostnadsfritt tillsammans med HIFK TP12-laget!

Laget tränar två gånger i veckan. Tisdagar tränar vi på Väinämöinens konstgräsplan mellan 18:00 och 19:00 och på lördagar på Skatuddens idrottshall, i stora salen, mellan 11:00 och 12:00.

Laget är blandat, så både flickor och pojkar spelar tillsammans i en grupp. Träningarna består av roliga lekar och spel, där vi motionerar utan att lägga fokus på prestation, och så bekantar vi oss också med fotbollen och spelets hemligheter.

För träningen ansvarar Shashank Mane och Peter Blomqvist tillsammans med sin ledarstab. Verksamheten är tvåspråkig och vi strävar till att på varje träning kunna kommunicera på båda inhemska språken. Som utrustning räcker kläder som passar motion och egen vattenflaska.

Observera dock att spelare först blir försäkrade efter mottagande av medlemslicens, så se till att barnet har försäkringsskydd.

Anmäl ditt barn här!.

Ifall du har frågor kan du kontakta

Välkommen med!