Skip to main content

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen puolustaja Hassan Sesayn kanssa. Viime kaudella pääasiassa vasempana laitapuolustajana pelannut Sesay esiintyi FC Lahden paidassa 29 Veikkausliigan ottelussa. Sesay on pelannut Veikkausliigassa yhteensä 206 ottelua. Seuratasolla hän on edustanut mm. Örebrota, KuPSia ja MyPaa sekä Sierra Leonen maajoukkuetta. Monipuolinen Sesay on ollut useamman kauden Veikkausliigan eliittiä pelipaikallaan ja on myös pelannut hyökkäävän laitapelaajan roolissa, joten hänet tullaan todennäköisesti näkemään tulevalla kaudella useissa eri rooleissa.

– Olen iloinen, että saan mahdollisuuden edustaa IFK:ta. Olen pelannut useamman vuoden Veikkausliigaa ja tiedän, että kyseessä on tasainen sarja jossa pienet asiat ratkaisevat. Uskon, että menestymme tulevalla kaudella, kun teemme töitä samalla tavalla kuin olen nähnyt joukkueen nyt tekevän. Seuran valmennuksessa on todella ammattimainen ote ja on mukava saada olla mukana joukkueessa, jossa on vahva näyttämisen halu ja positiivinen henki, kommentoi Sesay.

IFK:n päävalmentaja Tor Thodesen on tyytyväinen saadessaan Sesayn joukkueeseensa.

”Olen iloinen saadessamme joukkueeseen monipuolisen ja nopean pelaajan, joka myös tuo mukanaan runsaasti kokemusta Veikkausliigasta. Lämpimästi tervetuloa IFK -perheeseen”, kuvailee Thodesen seuran uutta hankintaa.

HIFK jatkaa kauden 2019 joukkueen rakentamista ja lähiaikoina on luvassa uusia sopimusuutisia.