Skip to main content

17-vuotias Kevin Larsson ja HIFK Fotboll ovat allekirjoittaneet 2-vuotisen sopimuksen. Larsson aloitti jalkapallon pelaamisen viisivuotiaana ja on vuodesta 2008 edustanut Käpylän Palloa. Hänen meriitteihinsä kuuluu lukuisia otteluita Suomen poikamaajoukkueissa sekä kaksi Suomen juniorimestaruutta KäPan kanssa vuosina 2015 ja 2016. Viime vuonna hän pelasi 16 ottelua Miesten Kakkosessa KäPan riveissä (jossa hän kohtasi mm. HIFK/2:sen) jossa hän teki kaksi maalia.

– Olen aina unelmoinut IFK:ssa pelaamisesta, joten voidaan sanoa että nyt tämä unelma on tulossa toteen. Tottakai Veikkausliigajoukkueeseen siirtyminen tulee olemaan haaste, sillä peli on nopeampaa ja fyysisempää. Mutta hyvillä valmisteluilla ja kovalla duunilla uskon ottavani paikan joukkueesta. Olen kohdannut Espanjan, Belgian ja Englannin kaltaisia joukkueita juniormaajoukkueissa, joten tiedän, mitä jalkapallo huipputasolla on, vähintään omassa ikäluokassani, Larsson kommentoi siirrostaan.

KäPassa Larsson on pelannut hyökkääjäänä ja maajoukkueissa laiturina.

– Mielestäni olen nopea ja omaan hyvän taktiikan. Lisäksi minulla on hyvä pelisilmä, näen kentän hyvin ja osaan lukea peliä.

IFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström on innoissaan saadessaan lisää nuoria lupaavia pelaajia IFK:n kokoonpanoon.

– Kevin on erittäin monipuolinen ja taitava pelaaja, jolla on runsaasti potentiaalia kehittyä. On hienoa, että IFK on jatkossa mukana tämän pelaajan kehitystarinassa. Kevin on nuoresta iästään huolimatta erittäin määrätietoinen ja kypsä. Haluamme myös kiittää yhtä Suomen parhaista poikajunioriseuroista KäPaa positiivisesta suhtautumisesta siirtoon ja jo tehdystä laadukkaasta valmennuksesta pelaajan hyväksi, kommentoi Lönnström.

Myös Käpylän Pallo kommentoi siirtoa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että jälleen yksi seuramme nuorista talenteista Kevin Larsson saa mahdollisuuden mennä eteenpäin pelaajaurallaan. Toivomme, että sama kehitys jatkuu, ja pääsemme seuraamaan Kevinin otteita Veikkausliiga –kauden otteluissa, toteaa KäPan toiminnanjohtaja Ile Rantanen.

– Pienen loven se toki luonnollisesti jättää Edustusjoukkueemme rakentamisessa. Toisaalta se antaa myös tilaa uusille nuorille lahjakkuuksille. KäPa toivotta Kevinille ja HIFK:lle menestystä tulevalle kaudelle!