Skip to main content

Laitahyökkääjänä viihtyvä Hussein Mohamed (21) pelasi viime kaudella 20 Ykkösen ottelua tehden yhden maalin ja antaen kolme maalisyöttöä.

Viime kaudelle FC Viikingeistä HIFK:n riveihin siirtynyt laituri vakiinnutti kauden aikana paikkansa pelaavassa kokoonpanossa.

– Olen iloinen että jatkan IFK:ssa. Viime kausi oli hieno koko joukkueelle. Nousimme takaisin Veikkausliigaan, johon IFK kuuluu. Kausi oli myös hyvä minulle henkilökohtaisesti. Tein töitä ja pääsin pelaamaan ja kasvamaan pelaajana”, kertoo Mohamed.

– Tulevalla kaudella haluan pelata vielä enemmän, auttaa joukkuetta ja tehdä töitä koko joukkueen tavoitteen eteen! Haluan jatkaa kasvamista ja kehittyä pelaajana. IFK seurana, kannattajat, pelaajat, taustat, kaikki tuntuu jo kodilta ja sen vuoksi olen hyvin iloinen että jatkan IFK:ssa.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström näkee Mohamdissa potentiaalia.

– Hienoa, kun saadaan meillä jo läpilyönyt pelaaja kahden vuoden sopimuksella mukaan Veikkausliiga joukkueeseen. Odotamme, että Hussein ottaa seuraavan stepin mihin hänellä on kaikki edellytykset, kommentoi Lönnström