Skip to main content

Hussein Mohamed skriver på för ytterligare två år i IFK. Yttern flyttade inför årets säsong till HIFK och säkrade snabbt sin plats i startelvan. Mohamed spelade totalt 20 matcher i Herr Ettan och stod för ett mål och tre assist.

– Jag är glad över att få fortsätta i IFK. Förra säsongen var bra för hela laget. Vi steg tillbaka till Veikkausliiga, där IFK hör hemma. Säsongen var även bra för mig personligen. Jag jobbade hårt, fick speltid och utvecklades som spelare, berättar Mohamed.

– Följande säsong vill jag spela ännu mera, hjälpa laget och jobba hårt för att nå lagets mål! Jag vill fortsätta att utvecklas som spelare. IFK som förening, supportrarna, spelarna, tränarstaben – allt det känns som hemma för mig och därför är jag väldigt glad att jag fortsätter i IFK.

Sportchef Mika Lönnström ser potential i Mohamed.

– Det är fint att kunna skriva ett tvåårigt kontrakt med en spelare som redan slagit igenom hos oss. Jag förväntar mig att Hussen tar följande kliv i sin utveckling. Något han har all potential att göra, säger Lönnström.