Skip to main content

HIFK:n seuraava Suomen Cupin ottelu pelataan tänään perjantaina 16.2. klo 19.00 Talin hallissa ja liput saat HIFK Shopista ennakkoon klo 15.00 asti.

Pelistä ei puutu panosta sillä molemmat joukkueet kamppailevat lohkonsa kärkisijoista. Myös edelliskauden liigakarsinnat ovat varmasti vielä mielessä.

HIFK:n mediatiimi kysyi muutaman kauden HIFK:ta edustaneelta Joni Korhoselta mitä tunteita herättää pelata jälleen vanhaa seuraansa vastaan. Korhoselle nyt alkanut kausi on toinen FC Hongan riveissä.

Pelasit HIFK:ssa muutaman kauden ajan. Millainen side sinulle syntyi seuraan noiden vuosien aikana?

– Kahden vuoden aikana syntyi vahva side. Seuraan edelleen HIFK:n otteluita säännöllisesti.

Mikä on hienoin muistosi HIFK-vuosilta?

– Kaksi muistoa on ylitse muiden. Ensimmäinen liigapeli Maarianhaminassa jonne oli matkustanut meidän mukana pari sataa Kingiä ja luonnollisesti ensimmäinen liigamaali Stadin Derbyssä.

Miltä tuntui pelata viime kaudella HIFK:ta vastaan ja millä fiiliksillä lähdet illan otteluun?

– Peleissä oli omalaatuinen tunnelma; vanha seura vastassa ja paljon tuttuja vastapuolella. Halu nousta Veikkausliigaan oli niin kova, että ne asiat eivät pyörineet mielessä otteluiden aikana. Lähden illan otteluun hyvillä fiiliksillä ja voitto mielessä. Uskon, että Talin hallissa nähdään hieno tapahtuma ja hyvätasoinen ottelu.

-Viimeisenä haluaisin toivottaa HIFK:lle tsemppiä tulevaan kauteen Ykköseen. Painakaa bulilla!