Skip to main content

HIFK:ssa pitkän historian omaava Telmo Manninen palaa seuraan marraskuun alusta lähtien. Manninen edusti HIFK:ta jo pelaajana 2000-luvulla ja toimi peliuransa jälkeen seurassa eri valmennustehtävissä niin aikuis- kuin junioripuolellakin.

Manninen on nimetty Kolmosessa pelaavan miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi kaudella 2025. Lisäksi hän tulee toimimaan HIFK:ssa poikien U15-U20-ikäluokkien valmennuspäällikkönä sekä lapsuusvaiheen ikäluokkien pelaajarekrytointivastaavana.

Valmennuspäällikön tehtävässä Mannisen toimenkuvaan kuuluu muun muassa U15-U20-ikäluokkien valmentajien tukeminen pelaajakehityksen tehostamisessa sekä seuran sisäisen pelaajapolun aktiivinen ylläpitäminen vanhimmista juniori-ikäluokista aina edustusjoukkueeseen asti.

Lapsuusvaiheen pelaajarekrytointivastaavana Manninen vastaa aloittavien ikäluokkien perustamisesta ja ohjauksesta, seuran futiskoulu ja -leiritoiminnasta, Perhefutis-toiminnasta sekä yhteistyöstä päiväkotien ja koulujen kanssa.

Manninen saapuu HIFK:hon naantalilaisesta VG-62:sta, jossa hän on usean vuoden ajan toiminut eri rooleissa, kuten edustusjoukkueen päävalmentajana, junioripäällikkönä ja valmennuspäällikkönä.

– Tulen erittäin innostunein fiiliksin takaisin HIFK:hon. On iso kunnia valmentaa edaria sekä päästä kehittämään junioritoimintaa. Seura on viime vuosina ottanut iskua, mutta nyt on otollinen hetki mennä eteenpäin. Tiedän omasta kokemuksestani, mitä se vaatii, eli armotonta määrää työtä, Manninen sanoo.

Tervetuloa takaisin, Telmo!