Skip to main content

HIFK on tehnyt sopimukset hyökkääjänä pelaavan Zanjar Abubakirin, sekä keskikenttäpelaaja Niko Hukan kanssa.

27-vuotias Zanjar Abubakir on pelannut urallaan lähes sata ottelua Kolmosta, joissa fyysisesti vahva hyökkääjä on onnistunut viimeistelemään 34 maalia.

Abubakirilla on HIFK-taustaa, sillä hän pelasi seuran A-junioreissa Ykköstä kaudella 2015, sekä SM-sarjaa 2016. HIFK:ssa vietetyn ajan jälkeen mies on pelannut useissa eri seuroissa Kolmosta. Kaudella 2022 Abubakir oli mukana nostamassa SexyPöxyjä Kakkoseen, iskien peräti 16 maalia kauden aikana. Kakkosessa hänelle kertyi kahdeksan ottelua ja yksi maali.

Zanjar Abubakir

– Zanjar on kokenut, fyysisesti vahva ja monipuolinen hyökkääjä. Hän omaa hyvän taistelutahdon, pystyy luomaan paikkoja itselleen sekä muille pelaajille. Zanjarin myötä meillä lisääntyy tulivoima hyökkäyksessä valtavasti, HIFK:n päävalmentaja Alex Maylett kommentoi.

21-vuotias Joensuusta Helsinkiin muuttanut Niko Hukka on  JIPPO:n kasvatti, jossa hän on pelannut mm. B-junioreiden SM-sarjaa sekä miesten Kakkosta.

Keskikentällä viihtyvä Niko Hukka on pelannut Joensuussa JIPPO:n paidassa B-junioreiden SM-sarjaa kausilla 2020 ja 2021. Hukka pääsi pelaamaan 19-vuotiaana kaudella 2022 myös miesten Kakkosessa, mutta enemmän peliaikaa tuli Kolmosessa Lehmon Pallon paidassa. HIFK:hon Hukka siirtyy kuitenkin Niemisen Urheilijoista, joissa hän on pelannut Kolmosta tällä ja viime kaudella. Yhteensä 21-vuotias on kerennyt pelaamaan jo 41 ottelua miesten Kolmosessa ja Kakkosessa.

Niko Hukka

– Niko on nopea, taisteleva ja urheilullinen pelaaja, jonka peruspeelaminen on todella korkealla tasolla. Ensimmäiset askeleet hänellä ovat todella terävät, jonka lisäksi hänellä on myös paljon kamppailutehoa. Pelaamisen lisäksi Niko on todella maanläheinen ja nöyrä kaveri, joten olen erittäin iloinen myös Nikon siirrosta, Alex Maylett kommentoi.