Skip to main content

Katsojan ABC: HIFK-PPJ/Lauttasaari 24.8.2024

Lauantaina 24. elokuuta HIFK kohtaa kauden kahdeksannessa kotiottelussaan PPJ/Lauttasaaren klo 16.00 alkaen. Ottelu pelataan tavanomaisesta poiketen Talin hallissa osoitteessa Purotie 8, Helsinki. Tervetuloa matsiin!

Lipunmyynti

Irtoliput otteluun maksavat 5 euroa/kpl ja niitä myydään portilla. Maksutapoina toimivat korttimaksut, MobilePay sekä käteinen. Pyydämme katsojia ensisijaisesti suosimaan sähköisiä maksutapoja. HIFK:n kausikortit ja sarjaliput ovat normaaliin tapaan käytössä myös Talissa pelattavassa kotiottelussa.

Yleisökapasiteetti

Talin hallin yleisökapasiteetista johtuen suosittelemme otteluun tulevia saapumaan paikan päälle ajoissa, jotta varmistat paikkasi katsomossa. Ottelutapahtumaan voidaan ottaa enintään 500 katsojaa ja katsomot täytetään yleisön saapumisjärjestyksessä.

Laukut ottelutapahtumassa

Järjestyksenvalvojat suorittavat laukkutarkastuksia portilla. Sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi suosittelemme, ettet tuo suurempia laukkuja tai tavaratoita otteluun.

Kahvio

HIFK:n kahvio palvelee yleisöä koko ottelutapahtuman ajan. Kahviossa voi ostaa mm. makkaraa, kahvia ja virvoitusjuomia. Kahviosta pääset myös noutamaan tilattuja fanituotteita.

Seuraavat esineet/asiat ovat kiellettyjä HIFK:n ottelutapahtumissa:

  • Vuvuzelatorvet ja muut vastaavat, jotka aiheuttavat meluhaittaa ympäristölle
  • Kansallisliput ja muut poliittiset ja/tai provokatiiviset liput ja banderollit
  • Muiden urheiluseurojen tunnusten käyttö provokatiivisessa tarkoituksessa HIFK:n kannattajakatsomossa tai sen välittömässä läheisyydessä
  • Pyrotuotteet, kuten esimerkiksi soihdut, savut, raketit ja ”bängerit”.
  • Vaarallisten esineiden ja/tai aineiden tuominen otteluun sekä niiden hallussapito ottelutapahtumassa