Skip to main content

HIFK:n Kolmosen ottelut jatkuvat torstaina Laajasalon nurmella, kun kauden 15. ottelussa vastaan tulee Herttoniemen Toverit eli HerTo.

HIFK:n ottelut eivät ole kulkeneet viime aikoina toivotulla tavalla, kun joukkue on hävinnyt kuusi ottelua putkeen ja tehnyt niissä vain kolme maalia. Joukkue on Kolmosen B-lohkossa tällä hetkellä 10. sijalla, eli mahdollisen putoajan paikalla riippuen Kakkosen putoajista sekä Kolmosen lopullisista sijoituksista. HIFK on kuuden pisteen päässä yhdeksännestä sijasta ja varmasta säilymisestä, joten tulevien otteluiden panokset ovat valtavat. HerTo-ottelun jälkeen HIFK:lla on vastassa juuri yhdeksäntenä oleva PPJ/Lauttasaari.

HerTo puolestaan ei ole voittanut yhtään ottelua tällä kaudella, ja joukkue on kerännyt vain yhden pisteen, joka tuli 0-0 tasapelistä lohkossa viimeisenä olevaa FC Loviisaa vastaan. HIFK ja HerTo kohtasivat aiemmin tällä kaudella Väinämöisen kentällä, jolloin HIFK voitti ottelun 1-0, kun Daniel Eidet puski pallon maaliin Arian Ahmadin keskityksestä ottelun loppuhetkillä.

HIFK:n loukkaantumistilanne on lisännyt haasteita aiemmissa otteluissa, mutta nyt tilanne on menossa parempaan suuntaan.

– Meillä on ollut hieman epäonnea matkassa, mutta nyt on siinä mielessä hyvä tilanne, että meillä on hyviä vaihtoehtoja hyökkäykseen, keskikentälle ja puolustukseen, HIFK:n päävalmentaja Alex Maylett kommentoi.

HIFK:n päävalmentaja Alex Maylett

HIFK:n pelaamisessa Maylett näkee tuloksista huolimatta positiivista kehitystä:

– Pelillisesti uskon, että käännekohta on saavutettu. Atleticoa vastaan etenkin toisella jaksolla peli näytti todella hyvältä ja pystyimme kontrolloimaan ja  hallitsemaan peliä todella laadukasta jengiä vastaan. Harmi, että noilla paikoilla ei saatu kuitenkaan enempää kuin yksi maali tehtyä.

Maylett uskoo myös hyviin tuloksiin loppukaudella.

– Jos puhtaasti katsoo sarjataulukkoa, niin tulevat ottelut ovat tärkeitä. Toisaalta kaikki loput pelit tällä kaudella ovat tärkeitä, ja meillä on mahdollisuus voittaa mikä tahansa joukkue. Nyt olemme sellaisessa tilanteessa, että toiminta on hyvän näköistä ja uudet pelaajat tuovat sopivasti laatua meille. Uskon, että saamme torstaina hyvän tuloksen HerTosta, Maylett vakuuttaa.

 

HerTo – HIFK
Miesten Kolmonen
15.8.2024 Klo 19.15
Laajasalon nurmi

Otteluun ei myydä pääsylippuja ja yleisö jää kenttäalueen ulkopuolelle, josta on kuitenkin hyvä näkyvyys kentälle.

 

Kuvat: Tero Niskanen