Skip to main content

HIFK:n Kolmosen ottelut jatkuvat kesätauon jälkeen heinäkuun viimeisenä perjantaina, kun joukkue matkustaa Paloheinään sarjakärki Helsingin Palloseuran eli HPS:n vieraaksi.

Kauden ensimmäinen puolisko on nyt pelattuna, kun kaikki Kolmosen B-lohkon joukkueet ovat pelanneet 22 ottelustaan puolet. Kauden ensimmäisen puoliskon jälkeen HIFK:lla on kasassa 12 pistettä ja joukkue majailee sarjataulukossa sijalla 9.

HPS puolestaan pitää sarjan kärkipaikkaa voitettuaan kaikki paitsi kaksi ottelua. Kesäkuussa HPS otti kauden toistaiseksi ainoan tappionsa, kun se hävisi sarjassa toisena olevalle MPS/Atletico Malmille numeroin 4-0.

HIFK:n edustusjoukkue palasi maanantaina lomalta harjoituksiin ja joukkueessa odotetaan tulevia otteluita innolla.

– Joukkueessa on ollut kokoajan erittäin positiivinen meininki ja kaikki odottavat innolla tulevia matseja. HPS kuuluu sarjan voittajasuosikkeihin ja perjantaina on heti kova kamppailu luvassa, HIFK:n keskikentällä operoiva Robin Leskinen kertoo.

Robin Leskinen HPS:aa vastaan kauden avauksessa. Kuva: Tero Niskanen 

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat huhtikuussa kauden avauksessa Väinämöisen Kentällä, jolloin HPS haki Väiskiltä 0-3 vierasvoiton.

– Kauden avausmatsissa oli kova usko siihen, että saamme hyvää tulosta heti tauluun. Joukkueessa oli suurenmoinen fiilis, kun pääsimme pelaamaan niin upean fanijoukon eteen. Valitettavasti peli ei kuitenkaan kulkenut ja otteet jäivät varsin heikoiksi, Leskinen muistelee edellistä HPS-matsia.

Tulevalta HPS-kamppailulta Leskinen odottaa koko joukkueelta enemmän.

– Perjantaina odotetaan jokaiselta reipasta parannusta verrattuna aiempaan. Itse odotan tasaisempaa vääntöä, mutta se vaatii myös sen, että jokainen meidän pelaaja luottaa täysin itseensä ja erityisesti koko joukkueen osaamiseen. Viihdyttävää futista on jälleen luvassa, joten kaikki paikalle kannustamaan HIFK voittoon!

Lipunmyynti

Liput otteluun voi ostaa Tiketistä. Lippujen hinnat ovat 10/6 euroa, alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.

HPS – HIFK
Miesten Kolmonen

26.7.2024 Klo 19.00
JYA Housing Areena, Pakilantie 86