Skip to main content

HIFK:n miesten edustusjoukkue palaa kolmen vierasottelun jälkeen kotikentälleen Väiskille, jossa se lauantaina 15. kesäkuuta klo 15.30 alkaen kohtaa FC Finnkurdin.

Vierasjoukkue on ennen kesäiltapäivän kamppailua Kolmosen sarjataulukossa sijalla kuusi pisteen HIFK:ta enemmän keränneenä sekä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Finnkurd on parhaillaan kahden ottelun voittoputkessa ja joukkueen maaliero näissä voitto-otteluissa on ollut murskaava 11-0. Toukokuun lopussa Finnkurd voitti sarjan hännillä olevan HerTo:n kuudella maalilla ja heti seuraavalla kierroksella joukkue kaatoi sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan MPS/Atletico Malmin lukemin 5-0.

HIFK pelasi kolme edellistä otteluaan vieraskentillä, joista tuloksina oli voitto FC Loviisasta, tasapeli LPS:n kanssa sekä tappio viime viikonloppuna FC Kontun vieraana. Lauantaina Tähtirinnat tulevat Väiskille tavoitteenaan jatkaa kahden kotiottelun voittoputkeaan. Valmentaja Umid Dibachy kertoo, että joukkue luottaa oman tekemisen kantavan hedelmää myös kovavireistä vastustajaa vastaan.

– Tänään on varmasti edessä vaikea peli, sillä Finnkurd on pelannut pelitavallisesti vaihtelevasti kauden aikana. Siellä on myös ollut vaihtuvuutta valmennuksessa ja pelaajistossa. Viime pelien tulosten osalta odotamme, että sieltä tulee yksilötasolla erittäin kova joukkue vastaan.

– Me haluamme yhtenäisellä ja tiiviillä joukkuepelillä olla parempi kuin vastustaja. Viime pelissä meillä oli poissa muutama avainpelaaja, jotka ovat nyt mukana. Uskon, että pystymme pelillisesti olemaan tänään parempia, vaikka vastustajalla onkin kokeneita pelaajia joukkueessaan. Olemme valmistautuneet hyvin tähän otteluun ja uskomme, että saamme tällä pisteitä mukaan tästä pelistä, hän kertoo.

Pääsyliput ja kausikortit

Ottelussa myydään pääsylippuja hintaan 5€, jonka lisäksi kausikortteja on yhä mahdollista ostaa joko tapahtumassa tai nettisivuiltamme. Kausarin hinta on 50 euroa. Maksutapoina HIFK:n ottelutapahtumissa toimivat maksukortit ja MobilePay.

Lisää kotiotteluiden käytännön järjestelyistä voit lukea nettisivujemme Katsojan ABC -osiosta.

Ravintolta Kraken, Hietaniemenkatu 2, tarjoaa HIFK:n kausikortilla kaikki hanajuomat ja viinit -15% alennushinnalla! Ovet aukeavat matsipäivinä klo 12.00.

HIFK:n Eteenpäin-tukikampanjan tuotteet eivät aikataulusyistä ole vielä tässä kotiottelussa myynnissä paikan päällä, mutta voit ostaa niitä verkkokaupastamme. Tiedotamme myös noudettavien tuotteiden noutoajankohdista tarkemmin, kun uudet tukituotteet saapuvat meille.