Skip to main content

HIFK:n kolmen ottelun pituinen vieraskiertue tulee päätökseen tulevana sunnuntaina FC Kontua vastaan Kontulan nurmella. Ottelu alkaa kello 14.00.

HIFK:n kausi on alun tappioiden jälkeen lähtenyt mallikkaasti käyntiin ja joukkue on pelannut nyt viisi ottelua putkeen tappioitta. Kahdeksan ottelun jälkeen HIFK:lla on kasassa 12 pistettä ja Kolmosen B-lohkossa joukkue on sijalla seitsemän. FC Kontu on kerännyt yhden ottelun vähemmän pelanneena myös 12 pistettä, mutta se on maalieron turvin HIFK:n edellä sarjataulukossa kuudentena.

Joukkueet kohtasivat huhtikuussa Suomen cupin toisella kierroksella. Tuolloin FC Kontu oli selvästi parempi ja voitti Talin hallissa pelatun ottelun numeroin 4-0. HIFK:n puolustaja Veikko Pelkonen pelasi tuolloin ensimmäisen puoliajan ja pitää Kontua hyvänä joukkueena.

– Kontu on kokenut joukkue joka onnistui viime pelissä rokottamaan virheistä. Heiltä lähtee myös laadukkaita laukauksia kauempaakin. Ylimääräisten riskien minimointi alakerrassa ja kurinalaisen puolustamisen merkitys tulee siis korostumaan seuraavassa pelissä, Pelkonen kommentoi.

– Kehitystä joukkueen ja yksilöiden tasolla on tapahtunut, joten saamme tästä hyvän revanssin.

Veikko Pelkonen lähtee luottavaisin mielin Kontulaan. Kuva: Tero Niskanen

– Meillä on nyt hyvä meno päällä ja sitä pyritään jatkamaan. Pelimme on kehittynyt ottelu ottelulta, joten voimme lähteä luottavaisin mielin kohti seuraavia otteluita, Pelkonen vakuuttaa.

FC Kuusysistä toissakaudelle HIFK:hon siirtynyt puolustaja on viihtynyt Helsingissä hyvin.

– Lahesta muutettuani en voinut edes kuvitella pääseväni pelaamaan näin hienolle yleisölle ja siitä iso kiitos Kingeille!

HIFK vs. FC Kontu

Ennen tätä kautta HIFK ja FC Kontu kohtasivat edellisen kerran Suomen Cupissa kaudella 2014. Tuolloin Ykköseen noussut HIFK voitti ottelun selkein lukemin 8-0 mm. Eero Peltosen hattutempulla sekä Matias Hännisen kahdella rangaistuspotkumaalilla. Sarjaottelussa joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran Kakkosessa kaudella 2008.

HIFK:n ja FC Kontun väliset tilastot

Sarjaottelut: 6
HIFK:n voitot: 2
Tasapelit: 1
Kontun voitot: 3
Maaliero: 17-11 Kontun eduksi
 

Lipunmyynti

Liput otteluun voi ostaa Ticketmasterista. Lipun hinta on 7 euroa, alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi. Lippuja saa myös ovelta 10 euron hintaan, mutta vain käteisellä tai Mobilepaylla.

FC Kontu – HIFK
Miesten Kolmonen

9.6.2024 Klo 14.00
Kontulan nurmi, Tanhuantie 6