Skip to main content

HIFK:n kauden ainoa Helsingin ulkopuolinen ottelu suuntautuu Loviisaan, kun tällä hetkellä Kolmosen B-lohkon viimeisellä sijalla oleva FC Loviisa isännöi HIFK:ta torstaina klo 18.30 alkaen Loviisan keskuskentällä. 

HIFK lähtee vierasreissulle kuuden kierroksen jälkeen sarjataulukosta 7. sijalta. Vaikean alun jälkeen joukkueen pelaaminen on ottanut isoja harppauksia. Kolmessa edellisessä ottelussa HIFK on onnistunut nappaamaan seitsemän pistettä päästämättä maaliakaan.

– Olemme olleet luottavaisempia omaan tekemiseen ja noudattaneet pelisuunnitelmaa. Se näkyy kentällä tulosten muodossa, HIFK:n kapteeni Elias Kaukamo kertoo.

Roope Seppänen, Elias Kaukamo ja Peik Westerlund tyytyväisenä voiton jälkeen. Kuva: Tero Niskanen

Ensimmäisen ja samalla viimeisimmän kerran HIFK ja FC Loviisa ovat kohdanneet 30 vuotta sitten kaudella 1994, kun joukkueet pelasivat Kakkosta. Ensimmäisessä ottelussa loviisalaiset hakivat Bollikselta pelatusta ottelusta vierasvoiton numeroin 0-1 ja jälkimmäisessä kohtaamisessa HIFK haki Loviisasta peräti 8-1 vierasvoiton.

Kolme bussillista kannattajia

Loviisassa pelattava ottelu on kauden ainoa tapahtuma, johon HIFK:n kannattajat järjestävät bussimatkan. Joukkue saa tuekseen yli 150 kannattajaa, joten tunnelma Loviisassa tulee olemaan varmasti hieno.

– Se, että Loviisaan lähtee noin paljon kannattajia tukemaan meitä, on todella upea juttu. Teemme kaikkemme, jotta pääsemme taas juhlimaan kannattajien kanssa matsin jälkeen, Elias Kaukamo vakuuttaa.

Joukkue saa jälleen vahvan tuen kannattajilta. Kuva: Tero Niskanen

 

FC Loviisa – HIFK
Miesten Kolmonen
30.5.2024 Klo 18.30
Loviisan keskuskenttä
Otteluinfo FC Loviisan sivuilla