Skip to main content

PPJ/Lauttasaari isännöi HIFK:ta torstaina 16.5. Jätkäsaaren tekonurmella, kun Kolmosen B-lohkon iltaottelu alkaa klo 20.20.

HIFK otti edellisessä ottelussaan upeasti kauden avausvoittonsa, kun ottelun 90. minuutilla Daniel Eidet puski pallon maaliin Arian Ahmadin keskityksestä. Nyt tavoitteena on ottaa toinen voitto putkeen, kun HIFK kohtaa PPJ/Lauttasaaren, jota vastaan se ei ole aiemmin pelannut.

– Tuntui todella hyvältä tehdä voittomaali, varsinkin kun se tuli niin lopussa ja tulin itse vaihdosta kentälle. Olemme Arianin kanssa harjoitelleet näitä paljon, viimeksi matsin puoliajalla, Eidet muistelee kauden avausmaaliaan.

– Taas kerran haluan myös kiittää kannattajia. Heitä varten me pelaamme.

Tulevaan otteluun PPJ/Lauttasaarta vastaan Eidet lähtee luottavaisin mielin.

– Meillä on voiton jälkeen ollut erittäin hyvä fiilis joukkueessa ja muutenkin pelimme on kehittynyt valtavasti alkukauden aikana. Viime lauantain voitto oli todellakin ansaittu ja torstaina lähdemme hakemaan lisää pisteitä, hyökkääjä kertoo.

Daniel Eidet ja kauden avausmaali. Kuva: Tero Niskanen

PPJ/Lauttasaari

PPJ/Lauttasaari on neljän kierroksen jälkeen sarjassa yhdeksäntenä, yhden sijan ja pisteen verran HIFK:ta alempana. Joukkue on ottanut neljän kierroksen aikana HIFK:n tavoin kauden ainoan voittonsa juurikin HerTo:sta, mutta kolme edellistä ottelua se on hävinnyt. Kaudella 2022 PPJ/Lauttasaari pelasi vielä Vitosessa, josta se nousi Neloseen kaudelle 2023. Viime kaudella joukkue tuli Nelosen lohkossaan toiseksi ja nousi Kolmoseen tälle kaudelle.

Joukkueen nimekkäin pelaaja on täksi kaudeksi KPV:sta Lauttasaareen siirtynyt keskikenttäpelaaja Harri Heiermann. Ennen tätä kautta 27-vuotias Heiermann pelasi KPV:n edustusjoukkueessa kaudesta 2013 alkaen yhteensä jopa 229 ottelua ja teki niissä 19 maalia. KPV:n kasvatti pääsi pelaamaan kaudella 2019 myös Veikkausliigaa 17 ottelun verran. Tällä kaudella Heiermann on pelannut kahdessa kauden ensimmäisessä ottelussa.

Toinen mielenkiintoinen nimi PPJ/Lauttasaaressa on HIFK:ta kaudella 2014 edustanut Milo Jung. Myöskin keskikentällä pelaava Jung pelasi HIFK:ssa yhteensä 13 Ykkösen ottelua, joissa hän viimeisteli kaksi maalia. 2014 HIFK pelasi kaksi Ykkösen ottelua Helsingin Olympiastadionilla, jossa Jung pääsi tekemään toisen maaleistaan.

Kuva: Tero Niskanen

PPJ/Lauttasaari – HIFK
Miesten Kolmonen
16.5.2024 Klo 20.20
Jätkäsaaren tekonurmi