Skip to main content

HIFK:n kausi jatkuu torstaina 25.4., kun joukkue saa vastaansa Töölön Taiston Bolliksen illassa klo 20.20.

Kauden avausottelu ei jättänyt selittelyillä varaa, kun HPS vei pisteet Väiskiltä numeroin 0-3 viime lauantaina. Näin ollen HIFK lähtee hakemaan kauden ensimmäisiä pisteitä Töölöstä.

Töölön Taisto aloitti kautensa päivää myöhemmin sunnuntaina 21.4., jolloin sen vieraaksi Bollikselle saapui MPS/Atletico Malmi. Ottelu päättyi vierasjoukkueen 0-2 voittoon, joten töölöläisillä on niinikään piste- ja maalitili avaamatta.

TöTa ei ole koskaan kohdannut HIFK:n edustusjoukkuetta. Kausilla 2023 ja 2022 HIFK/2 pelasi kuitenkin samassa Kolmosen lohkossa töölöläisten kanssa, joten joukkue on monille pelaajille tuttu.

Alex Hendren. Kuva: Tero Niskanen

HIFK:n maalivahti Alex Hendren on pelannut useamman kerran Töölön Taistoa vastaan aiemmilla kausilla. ”TöTa on hyvä Kolmosen jengi, jota vastaan on aina ollut vaikeita pelejä. Helpolla pisteitä ei tule.”

”Meidän täytyy olla hereillä eikä päästää vastustajaa heti alussa johtoon, kuten aiemmissa otteluissa on käynyt. TöTa on ollut aina kova kaksinkamppailujoukkue ja meidän kyllä täytyy voittaa jokainen kaksinkamppailu matsin alusta alkaen”, maalivahti kertoo.

”Taisteluilme pitää olla päällä koko ottelun ajan ja pelata ehjä 90-minuuttinen, niin kolme pistettä lähtee mukaan Bollikselta.”

 

Töölön Taisto – HIFK
Torstai 25.4. klo 20.20
Töölön Pallokenttä 1