Skip to main content

HIFK avasi kautensa HPS:aa vastaan Väinämöisen kentällä. Viileän kevätsään vallitsemalle Väiskille oli saapunut jopa 545 katsojaa ja tunnelmaa pieni lumisade ei häirinnyt.

Kuva: Tero Niskanen

Itse ottelussa HPS pääsi siirtymään heti ottelun 6. minuutilla 0-1 johtoon, kun Tino Mäkinen laukoi pallon maaliin. Vajaa 10 minuuttia myöhemmin Nabil Gaffar tuplasi vieraiden johdon, joten ottelun alku oli HIFK:lle erittäin haastava. 33. peliminuutilla Elias Apajalahti iski HPS:n kolmannen ja samalla ottelun viimeisen maalin.

”HPS on taitava ja hyvin valmennettu joukkue. Olimme kokoajan hieman myöhässä, mutta tämä oli hyvä herätys koko jengille ja pystymme jatkossa varmasti parempaan”, HIFK:n kapteeni Elias Kaukamo kertoi ottelun jälkeen.

HIFK:n kausi jatkuu jo ensi viikon torstaina, kun Töölön Taisto isännöi Rödaa Bolliksella. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 20.20.