Skip to main content

Naisten Futsal-liigan runkosarjan voittanut HIFK varmisti pääsiäisenä paikkansa mitalipeleissä, kun joukkue kaatoi puolivälierävastustajansa EBK:n suoraan kahdella otteluvoitolla. HIFK voitti ensimmäisen ottelun Espoossa maalein 3-0 ja toisen ottelun kotikentällään Pirkkolassa tuloksella 5-0.

Välierissä hallitsevan mestarin vastustajaksi asettuu runkosarjan neljänneksi sijoittunut Tampereen Ilves. Futsalin välierätunnelmaa on tarjolla Pirkkolan palloiluhallissa jo tänä viikonloppuna, kun ottelusarjan kaksi ensimmäistä osaottelua pelataan Pirkkolassa lauantaina ja sunnuntaina klo 13.00. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Lisää HIFK:n futsaltoiminnasta löydät futsalin omilta kotisivuilta sekä sosiaalisen median kanavista.

Välierien otteluohjelma:

La 6.4. 13:00 HIFK – Ilves, Pirkkola
Su 7.4. 13:00 HIFK – Ilves, Pirkkola
La 13.4. 16:30 Ilves – HIFK, Kauppi Sports Center (Tampere)
Su 14.4. 16:00 (tarvittaessa) Ilves – HIFK, Kauppi Sports Center (Tampere)
To 18.4. xx:xx (tarvittaessa) HIFK – Ilves, Pirkkola

Artikkelikuva kevään 2023 mestaruusjuhlista: Viktor Fagerudd.